Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

2 point er målet

Rasmus_Kier_jubler_attitude.JPG
17-01-2018

Lørdag eftermiddag skal Skive fH op imod nordjyske Frederikshavn FI på udebane.

I hjemmekampen mod Morten Holmens hold var Sebastian Kanstrup med 7 scoringer en væsentlig faktor til et 25-32-nederlag, og derfor skal ærgerrigheden og sulten efter en sejr også være til stede. Vil man spille, så kræver det energi og udstråling - er det ikke til stede, så kan spilleren meget vel sidde på bænken alle 60 minutter.  

”Det handler om at finde ind til os selv og de rette værdier. Periodevis rammer vi de ting vi søger, og så er der andre perioder jeg tænker det er 1 skridt frem og 2 tilbage. Hvis vi rammer en dag intet fungerer, så kan vi altid love hinanden at fortsætter med at kæmpe og fighte. Det er den fællesforståelse vi vil ramme, for det kan også være med til at løfte holdkammeraternes spil. Så tror jeg vi kan lykkes med tingene, for vi har individuelt dygtige spillere og et stærkt kollektiv – det har ikke ændret sig det sidste halvår”, fortæller Ole Bitsch.

Mod Ringsted var der specielt 3 minutter i anden halvleg der gjorde særdeles ondt. Fra det 42. til 45. minut gik udeholdet med stor koldblodighed fra 19-20 til 19-24, og reelt blev det afgørelsen på en ellers lige kamp. Det har også fået fokus frem imod weekendens opgør.

”Vi snakker ofte om at ville være et 60 minutters hold - at perioderne med udfald ikke bliver for lange - for vi skal kunne formå at minimere skaderne i de perioder. Det er en naturligt at momentum undervejs kan tippe mellem mandskaberne, men vi skal gøre alt i vores magt for at bibeholde det på vores side. Den største ambition er altid at skulle spille med om pointene mod alle hold i rækken”, lyder det målfast fra Ole.

Kort og godt handler det om, med god samvittighed, at kunne se hinanden i øjnene i omklædningsrummet sent på eftermiddagen - at være sin indsats bekendt.

”Frederikshavn har overrasket meget, men har den senere tid ikke været forfulgt af held. De slog jo blandt andet os klart i Freja Arena, så det er tid til revanche og selvransagelse.  Vi går benhårdt efter at kunne præstere den indsats 2 point kræver, og er vi til stede, så mener jeg også 2 point er et realistisk mål”, forklarer cheftræneren.