Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

2 point ud af 8 mulige for weekendens kampe

2014-09-28_132259.jpg
29-09-2014

Mens Skive fHs Boxerliga kvinder og 1. divisions herrer har været igang i et stykke tid, så var det i weekenden turneringspræmiere for Skive 2. hold damer og herrere.

2. divisions herrerne tabte i Hjallerup med cifrene 24-21. Bedre gik det for 2. divisionsdamerne som spillede første kamp på hjemmebane og som sikrede Skive fH weekendens eneste point på kontoen, da de lørdag eftermiddag vandt 27-25 over Silkeborg Voel.

Søndag eftermiddag var der lagt i kedlen til to spændende opgør, da der var arrangeret dobbeltstævne i FREJA Arena og her startede ligapigerne ud mod oprykkerne fra SK Aarhus. De lokale ligapiger er hårdt plaget af skader og det kunne også ses denne søndag, hvor der blev trukket hårdt på meget få kræfter og hvor mange sad bagved bænken. Positivt var det at se Rikke Vestergaard tilbage på holdkortet, hun kom dog ikke i kamp. Skive pigerne var bagud hele kampen og resultatet blev 25-29 til et fightende SK Aarhus mandskab.

Efterfølgende var det 1. divisionsherrernes tur til kamp mod de ubesejrede herrer fra Randers HH. Skive fHs herrehold fandt dog aldrig rytmen i spillet og det var en tæt og rodet omgang håndbold fra begge mandskabet.  Slutresultatet blev 18-20 til Randers HH, som på dagen viste en smule mere vilje og gejst end Skive drengene.

Næste kamp i FREJA Arena er onsdag aften kl. 19.30, hvor ligapigerne spiller Pokalkvartfinale mod Randers HK, hvor Jane Schumacher altså kommet et smut forbi sin gamle hjemmebane. Billetterne kan denne dag kun købes ved indgangen til bare 50 kr stykket. Dørene åbnes 1 time før kampstart.