Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

2 point var det vigtigste

Fil_001.jpeg
12-11-2016

Skive fH skulle lørdag eftermiddag leve op til favoritværdigheden ude imod nummer 11 fra SUS Nyborg.

Med to scoringer de første 3 minutter kunne Nikolaj Søndergaard og Patrick Sangaard bringe udeholdet i front, men et fast tag fra Nicolai Pugholm i det efterfølgende forsvar sikrede at SUS Nyborgs Simon Elsborg kunne reducere på straffekast.

Hjemmeholdet kom fint fra land, og efter skibonitternes indledende føring, så var det SUS Nyborg der sad på størstedelen af 1 halvleg. Skive kom bedre med, og med et halvt minut igen var muligheden for at udligne til 14-14. Desværre blev muligheden forpasset, Sanggaard pådrog en udvisning i det efterfølgende forsvar, og så kunne hjemmeholdets venstre back Mads Mortensen lukke halvlegen med en overraskende føring på 15-13 til fynboerne. Et godt bevis på at ingen kampe bliver vundet uden 100 % koncentration og teamwork.

Anden halvleg startede med en skarp Andreas Toudahl på fløjen, og med 6 scoringer kunne han ligesom Mads Øris tegne sig for en delt topscorerværdighed. Hjemmeholdet lykkedes med at spille lange angreb, og med succesfulde afslutninger fulgtes de to hold ad til det sidste. En stabiliseret 6-0-defensiv fik dog sat prop i med små 5 minutter igen, og så kunne Mads Øris score det afgørende mål til 26-27 med 2 minutter og 40 sekunder tilbage på klokken.

I bussen hjemad fangede vi cheftræneren til et par evaluerende ord på indsatsen.

”Det er klart at vi selvfølgelig tager til SUS Nyborg med troen på at vi kan vinde, og det gjorde vi heldigvis også, så det er rigtig godt at få to point med hjem. Den måde kampen forløber på giver grund til en rynke i panden, fordi vi er ikke så gode til at håndtere favoritrollen i øjeblikket. Det bliver vi nødt til at blive dygtige til at tage over på positivsiden, for det er fordi at folk synes vi er gode, at vi har nogle gode spillere, og ikke mindst vores sammenhold der stiller os i den position. Det kan og skal ikke være en ulempe, så selvom at vi er favoritter, så skal kampen spilles på præcis samme præmisser”, fortæller Ole Bitsch.

Med hensyn til de kommende kampe ser Ole, som vanligt, plads til forbedringer.

”Det er et tophold værdigt at vi vinder en kamp som i dag, men på et eller andet tidspunkt bliver det stolpe ud i et afgørende moment. Derfor skal vi være mere omhyggelige med vores ting. Der skal ikke gå 30 minutter før vi har indstillet os, men når det er sagt, så er det et sundt wake-up call”.

 

SUS Nyborg: Anders Bo Petersen 6, Simon Elsborg 5, Mikkel Wichmann 5, Andreas S Thomsen 3, Mads Mortensen 3, Jacob Kampmann 2, Casper Grønnegaard 2

Målscorere SfH: Mads Øris Nielsen 6, Nicolaj Nørager 6, Andreas Toudahl 5, Nikolaj Søndergaard 4, Tobias Rasmussen 4, Patrick Sanggaard 1, Dennis Albæk 1 

Udvisninger: SUS: 4 x 2 min. SfH: 6 x 2 min.

Tilskuere: 200