Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

2017 bliver året for en ny hal

U-spillere_og_spadestik.JPG
09-12-2016

I flere år har Skive fH som en positiv konsekvens af en af landets største ungdomsafdelinger haft en manglende halkapacitet omkring Kulturcenter Limfjord til træninger og kampe. Det har medført at klubbens mange ungdomshold har trænet og spillet kampe rundt omkring i Skives øvrige haller.

Torsdag sidste uge kom en glædelig nyhed til at kunne afhjælpe dette problem. Skive Byråd har endegyldigt godkendt oplæg og finansieringen af den nye Hal C i Kulturcenter Limfjord, hvilket betyder at en tredje hal i løbet af 2017 skyder op ved siden af Freja Arena. Den nye hal kommer til at ligge vinkelret på Hal B, og dermed retningsmæssigt parallelt med KCL Badeland.

Allerede i mandags blev første spadestik taget, og forhåbningerne til den nye hal er store.

For Skive fH kommer hallen som en kærkommen mulighed for at kunne samle foreningslivet. Med en ekstra hal kan træningsmiljøet centraliseres, og ikke mindst de medfølgende nye klublokaler giver en anden mulighed for at være sammen på tværs af årgange ved siden af træningspassene.

Med 4 tilknyttede omklædningsrum, og kapacitet på op til 500 tilskuere, vil hallen være oplagt til brug ved mindre sportsbegivenheder der ikke nødvendigvis vil kunne fylde Freja Arena.

Som en del af aftalen vil den nye hal også kunne bruges af andre klubber, samt af Kulturcenter Limfjord til andet end idræt.

Her kan du se og downloade en plantegning af det nye projekt.