Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

4-points kamp mod Viborg

IMG_20180907_202322_01.jpg
26-10-2018

Det er en del år siden vi har dystet med VHK, men i morgen er det atter tid. På hjemmebane møder Skive fH’s unge 2. divisionsherrer Viborg HK, hvor førstehold er ved at bygge op efter tvangsnedrykningen til samme række for 5 år siden.

Steffen Carstens er cheftræner for hjemmeholdet, og ligesom resten af truppen glæder han sig meget til det store lokalopgør.

”De kommer med meget på spil, da de ikke har hentet point endnu. Deres profil er den tidligere Skive-spiller Jeppe Stisen, og ham skal vi forsøge at løse, mens de også dækker et utraditionelt 4-1-1 forsvar. Jeg synes vi har haft gang i gode forberedelser i løbet af ugen, og lørdag eftermiddag skal de mange fine snakke munde ud i en god præstation”, lyder det fra cheftræneren, der til denne sæson rykkede op i 2. Division med de unge gutter.

Netop fysikken var et af punkterne HC Midtjylland var Skive overlegne i sidste weekend, hvor det blev til et klart nederlag på udebane. Det har ikke sat dybe spor i den unge trup, der i denne uge har brugt tid på at kigge fremad.

”Efter kampen mod HCM brugte vi lidt af mandagens træning med U18 på at snakke ud. Ellers har vi haft et rigtig godt træningspas onsdag, og torsdag trænede holdet med førsteholdet. Det er fast procedure hver uge, men det var en træning der foregik på vores præmisser, da de her i ugen ikke spiller kamp”, fortsætter Steffen.

I denne sæson har Skive-holdet hentet 2 point i fire kampe, og det er ikke skidt med titlen som oprykker til 2. Division.

”Udover 1. halvleg mod HEI synes jeg præstationerne har været rækken værdig. Vi er et ungt hold med knap så meget fysik, og derfor vil vi gerne afsted på de kontramuligheder der byder sig. Vi ved, det kan koste en teknisk fejl eller to, men ligesom mod HRH skal vores kerneværdier som koncentration, intensitet og energi gerne vise sig for publikummet”, hvilke Steffen håber møder talstærkt op, når der lørdag klokken 16:30 fløjtes op til lokalopgøret.

Der er gratis entré, og kampen bliver spillet på Vores Hjemmebane i Interfjord Arena, hvor også førsteholdet til dagligt har fast base.