Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Åbent brev til alle i Skive fH

Simon_Soerensen_V0Q6930.jpg
08-06-2016

Et stort tak og på gensyn.!!

Efter fire fantastiske år (godt nok med op- og nedture), blev torsdag i sidste uge den sidste dag i Skive fH.

I den forbindelse vil jeg gerne sige et stort tak til alle, der har været på og omkring holdet i de fire år. Ingen nævnt ingen glemt. Alle har været med, at til gøre de fire år til noget helt specielt for mig. Der skal ikke herske den mindste tvivl om, at Skive fH har fået en stor plads i mit håndboldhjerte. Til trods at der også har været nedture henover de fire år, er der så mange ting, der har trukket op, at det samlet set har været en fantastisk rejse. På den rejse er der ingen tvivl om, at jeg har følt mig utrolig privilegeret over at få lov til at være i Skive fH og ikke mindst at arbejde med de mange forskellige spillere, der har været igennem klubben over de fire år (har faktisk været mange J).

De har hver især gjort stort indtryk på mig, og jeg har den største respekt for de spillere, der har været med på turen. At de har fået en hverdag til at hænge sammen med enten/både fuldtidsjob, studie, familieliv og håndbold (altså en arbejdsuge, hvor dagene starter på job/studie kl. 6, 7 eller 8 og slutter kl. 18, 19 eller 20 i hallen), samtidig med, at de har skulle konkurrere på højeste niveau med mange andre spillere, der har et andet udgangspunkt. Til trods for det udgangspunkt, har spillerne arbejdet stenhårdt uden at klage og leveret gode resultater og presset flere af de største hold, hvilket aftvinger den største respekt fra min side. Ikke kun pga. resultaterne, men i lige så høj grad, fordi spillerne har kunne få en hverdag til at hænge sammen og samtidig komme med alt til holdet alligevel!

Sidst men ikke mindst en stor tak og respekt til de folk der har været på kontoret, bestyrelsen og alle de mange frivillige der har været i klubben i de fire år, som alle har lavet et kæmpe stykke arbejde for at Skive fH er den klub som den er dag!

Jeg ønsker klubben det bedste og et stort held og lykke fremadrettet. Glæder mig til at følge klubben og besøge FREJA Arena igen snart!

De bedste hilsner

Simon Schøler Sørensen