Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Årets sidste hjemmekamp

Udklip.JPG
09-12-2016

Foto: BenjaminChristensenFoto.dk

2016 synger så småt på sidste vers, men inden året tikker ud venter to afsluttende og afgørende kampe for Skive fH’s førstedivisionshold. Vi starter med lørdagens hjemmekamp imod ambitiøse AJAX København, før vi i næste weekend skal til Ølstykke for at møde HØJ Håndbold. Én kamp af gangen - lad os holde fuldt fokus på 1. divisions nummer 4 fra København. Vi kommer til at blive forkælet med endnu en interessant topkamp på vores hjemmebane!

Først skal der lyde en tak til de tilskuere der skabte en fin kulisse til sidste weekends opgør imod Team Sydhavsøerne. Vi sætter stor pris på opbakningen i angreb, men så sandelig også i forsvarsdelen. Fortsæt det gode arbejde – vi vil meget gerne gå på julepause ubesejret på vores hjemmebane!

Med fokus på hovedstadsklubben der gæster vores hjemmebane i morgen, så har Torben Nielsens drenge hentet 3 point i de seneste 5 opgør. Modstanderholdet, blandt andet bestående af den mangeårige landsholdsprofil Kasper Nielsen, ynder ofte at praktisere det offensive aggressive forsvarsspil. Navne som højre back Jonathan Mollerup og playmaker Tobias Jørgensen bliver også værd at kaste et blik på i den defensive del, for med 57 og 48 scoringer har de to til sammen noteret sig for over en tredjedel af københavnernes scoringer.  

Vores stregspiller Daniel Guldsmed måtte i sidste weekend udgå med en brækket næse, men det forhindrer ikke ”Smeden” i at kæmpe videre. Med hjælp fra FysioDanmark Skive har Skive-stregen fået lavet en næsebeskytter, og han forventes at være med på holdkortet. Ligeledes ser Nikolaj Søndergaard og Mads Johansen igen ud til at være spilleklar ovenpå de småskavanker der holdt dem ukampdygtige imod Team Sydhavsøerne.

Vi håber at rigtig mange skibonitter vil bruge et par timer af deres weekend med os i Freja Arena. Har du ikke købt billet kan du nå det her.

Alle elsker at slå Skive fH – Vi elsker at slå alle!