Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

AJAX udklasseret i egen hule!

Jubel_i_klyngen.JPG
08-11-2017

Søvnen havde indfundet sig i de fleste øjenkroge, da Ajax København og Skive fH her til aften krydsede klinger i 1. division herrer.

Mathias Bitsch havde dog gnedet det værste væk, og med et flot kryds fra Nørager kunne han i første angreb bringe Skive på 0-1, inden Nikolaj Søndergaard på kontra smed den helt op i krogen til +2.

Tobias Jørgensen kom i et returløb hjem med et skub på siden af en Ajax-spiller, og ganske korrekt gav den 2 minutter på bænken efter 2:20. Det var tydeligt hjemmeholdet forsøgte at komme igennem på den venstre forsvarsside, men med en god backup fra Pugholm fik de hurtigt dem til at søge andre løsninger.

Foran med 7-10 så det rigtig fint ud med Skive-briller, men Mads Meldgaard fik knoklet rundt og måtte en tur på bænken. Ind Kom Jacob Weinreich, men det var Nicolaj Nørager der stod for det komiske indslag i aften. I forsvaret fik han skudt signaturpandebåndet af, men ligeglad var han, og oppe i den anden ende kunne han for 5. gang score til 7-11, før det gik hjemad efter påklædningen.

Heldigvis var det ikke slemt for Mads, og med 5 minutter igen kunne han til mange af udeholdets tilskueres glæde liste på kassen, inden en anden Skivespiller måtte udgå for 3 angreb, da Mathias Bitsch stødte sammen med Ajax-keeperen. 10-14 ved pausen kunne der kun nikkes fortjent til.

Anden halvleg bød på bulder og brag, og selv for dommerne var det svært at følge med. Frustrationerne var størst hos AJAX, og det udnyttede en flok kåde skibonitter til at øge føringen til 13-20 efter 39 minutter. I aften var en sand fornøjelse at følge de blåklædte.

Med et kvarter tilbage var det farvel til mange af tilskuerne hos hjemmeholdet. Det lignede kort og godt et hjemmehold der var gået helt i opløsning ved 15-25, og det var til fulde et udehold med en masse gejsts fortjeneste – bedst illustreret ved Patrick Sanggaard, der bad holdkammeraterne om at fortsætte i samme spor foran med 15-26 og 11 minutter på uret.

Med 7 minutter tilbage var det skønt at se hele bænken i brug. Ind kom Mads Lynggaard og Jacob Aaquist blandt andre, og det blev også krydret med en flot scoring fra den vævre venstrefløj. Intet slog Skive ud af kurs, og Lynggaard tog sig også af endnu et bifald fra de fremmødte Skive-fans. Et dæksel var gået op i Skives forsvarsende, og imens de fleste undrede sig over hvor der skulle tørres, så var Mads både kåd og smilende mens han lirkede den på plads.

I aften kan man blot ærgre sig over ikke flere så Skive udspille AJAX i egen nostalgiske hal. 22-30 var ikke et mål for meget.