Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Andreas Toudahl: ”Jeg er kæmpe skuffet”

Andreas_Toudahl_finter_paa_straffe.jpg
20-04-2017

Efter kampen var humøret naturligt ikke prangende hos Andreas Toudahl. Langt hen af vejen gik det som håbet, men da det skulle afgøres stivnede en ellers velspillende flok Skive-drenge.

”Vi smider jo en føring på 4-5 mål i afslutningen, som med det lave antal scoringer i kampen må betegnes som kæmpe. Det er jo en kombination af noget håndboldmæssigt, men så er der også noget oppe i hovedet, hvor man må sige vi ikke helt er hvor vi skal være. Der er vi for unge og urutinerede i slutningen - som hold og en sammenbragt flok”, lyder ordene.

Med kampen frisk i erindringen havde udfaldet ikke helt bundfældet sig, hos en mand der ellers har prøvet stort set alt i en efterhånden lang, gloværdig karriere.

”Vi tager vores usikkerhed i angrebsspillet med ned i forsvaret, og så kommer der nogle forvirrende ting hvor aftalerne ikke sidder i skabet. Ude på bænken leder vi også efter nogle ting vi kan klamre os til, men det kunne vi slet ikke finde i dag. Jeg er kæmpe skuffet, og jeg har nok ikke helt fanget hvor stor en chance vi egentlig stod med", forklarer den spillende assistenttræner.

Midt i al ærgrelsen kan det være sundt at kaste kortene op. Hvis vi lige prøver at starte forfra, så ville en tredje kamp ikke være så ringe endda før de indbyrdes kampe begyndte. Udviklingen med 2 udesejre kan dog være sværest for Skive-holdet netop nu.

”Vores game-plan lykkedes langt hen af vejen med det offensive forsvar, så vi dermed kunne tage brodden ud af deres rytme i angrebet. I store dele presser vi dem til lange angreb, og det er også derfor ærgrelsen er så enorm nu”, fortalte en lavmælt spiller, der kunne notere 4 scoringer ud for hans navn.

”I første kamp var det os der hang med røven i vandskorpen i store dele af kampen, og mod slutningen får vi hentet dem. I dag får vi fuldstændig gummiarm til sidst, og nu er presset igen på Tønder på deres hjemmebane. Den her gør virkelig nas, men jeg ved også vi hiver os selv op. Vi kommer med endnu mere på søndag, og så vinder vi endnu en gang i Tønder”, lyder det med en vis portion sikkerhed i stemmen.

Den afgørende kamp spilles allerede nu på søndag i Tønder, og selvom at man kunne tænke det var FOR kort tid til at vende bøtten i hovedet, så er det ikke hvad Toudahl tænker.

”Det er rigtig kort tid det hele skal afgøres over, men det ser jeg som en fordel for os. Jeg ser os som et bedre løbehold end TM Tønder, så lad os få den her kamp i gang hurtigst muligt. Vi tørster efter at bevise os, og det skal allerede lyse ud af os i morgendagens træning”, lyder det forud for fredagens træningspas klokken 15:00.