Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

August byder på masser af håndbold!

IMG_20180619_175208.jpg
17-07-2018

Den nye sæson venter, og selvom turneringen først starter i september, så er der også masser af kampe i august til de håndboldsultne.

Optakten indledes på tirsdag den 24. juli, hvor spillertruppen starter med træningsopstart og møde. I slutningen af ugen skal der testes om spillerne har været flittige i forhold til sommertræningsprogrammet, og så køres der ellers på med spændende modstandere og masser af gratis håndbold. Hvorhenne og hvornår kan ses nedenfor.

I truppen er der sket en del udskiftning, og med 7 tilgange og 8 afgange ligner vi at have landet et stabilt leje. Hvem der bliver, kommer til og forlader truppen kan du se her. Den største ændring er umiddelbart 2 keepere i stedet for 3 i sæsonen 2018/2019, og det er en beslutning Ole Bitsch forklarer således;

”Vi har stor tiltro til duoen med Mads Meldgaard og Nicklas Graugaard. Mads fik lov at vokse som førstekeeper i sidste sæson, hvilket har sendt ham et skridt i den rigtige retning for hans udvikling, og Nicklas er et stort talent vi har lejet i Mors/Thy. Lige nu er han afsted med det danske U20-landshold til EM i Slovenien, hvilket vi glæder os meget til at følge med i. Vi har stor tillid til begge, og de er klar til at arbejde hårdt for at fortjene den”, lyder det fra cheftræneren.

  • Træningskamp imod 1. divisionskollegaerne fra HEI Skæring tirsdag den 7/8 klokken 19:00 i Skive (Hal B)
  • Den 9. – 12. august (torsdag – søndag i uge 32) er der træningslejr i Lalandia, der også byder på en træningskamp mod 2. divisionsholdet fra HK Give Fremad, som var tæt på oprykning i den forgange sæson. Spilles i Give lørdag 11/8 kl. 16.
  • Tirsdag d. 14. august spiller vi traditionen tro opstartsturneringen Skjern Bank Cup. Modstanderen er ligaholdet fra Aarhus Håndbold i Hammel Idrætscenter klokken 19:30.
  • Den 18. og 19. august spilles finalekampene til Skjern Bank Cup i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter. Lørdag den 18. møder venter Ribe-Esbjerg HH i Skjern Bank Arena klokken 16:00. Hvem vi møder søndag, og hvornår, afhænger af placeringen i treholds-puljen, men sikkert bliver det enten Skjern, Nordsjælland eller Lemvig. 
  • Torsdag d. 23. august møder vi hjemme det nyoprykkede ligahold fra Lemvig/Thyborøn klokken 19:30 i Hal C.
  • Mandag d. 27. august venter Grótta fra Island - denne gang på neutral grund i Ringkøbing klokken 19:00.

Første gældende kamp i 1. division er på hjemmebane mod Joshua Graces og Lasse Rasks gamle klub, Frederikshavn FI. Kampen spilles i KCL Skive - Hal A søndag den 9. september klokken 14:00.