Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Billetsalg til sæsonafgørelsen starter søndag

Publikum1.JPG
07-04-2017

Af Jonas Fangel

I morgen venter sidste grundspilskamp imod HØJ på hjemmebane klokken 16:00, men herefter kulminerer det hele i et stort brag.

Torsdag den 20. april klokken 19:00 kan sæsonskæbnen blive afgjort, når TM Tønder kommer på besøg i returopgøret af kvalifikationsspillet om at være ligahold næste år. Der spilles bedst af 3 opgør, så ligegyldig udfaldet af udekampen imod TM Tønder den 17. april, så har vi som minimum muligheden for en tredje og afgørende kamp i Tønder, imens en sejr eller uafgjort i Tønder vil sikre Skive muligheden for oprykningen til Ligaen næste sæson ved en uafgjort eller sejr på vores hjemmebane.

Vil du være en del af festen, så åbner vi op for billetsalget lige her nu på søndag klokken 10:00.

Ligesom hele sæsonen, så er billetprisen 80 kroner incl. gebyr ved at købe den i forsalg, imens børn under 12 år er sikret en gratis ståplads. Vælger du derimod at købe din billet i døren, så skal du af med en hundredekroneseddel.

De bedste pladser går først, så skynd dig ind og sikre din plads til årets ultimiativ største kamp i Freja Arena nu på søndag. Det bliver drama for alle pengene!