Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Billetsalget til pokalkampen igang

Ole_Bitsch_-_mange_tilskuere.JPG
18-08-2017

Kære venner – så er der kun en uge igen! 

På fredag d 25. august indleder vi sæsonen med pokalopgør imod ligamandskabet fra Ribe-Esbjerg HH. Det bliver en perfekt måde at starte hjemmebanesæsonen, og i går aftes fik et bevis på vi sagtens kan følge med. På trods af et smalt 2-måls nederlag i træningskampen mod selvsamme modstander, så er der muligheder for at minimere de ”dumme” fejl. Vi vil kæmpe for at lave overraskelsen på hjemmebane, men det bliver bestemt ikke nemt.

Vi håber at et håndboldsultent hjemmepublikum over sommeren har holdt det momentum I sluttede sidste sæson af med. Det var en fornøjelse at spille hjemmekampene hvor det hele spidsede til, og kampen mod Ribe-Esbjerg er igen en alt-eller-intet kamp. En sejr kan sende os i en historisk ¼-finale i landspokalturneringen, men der skal tryk på tribunerne.

I dag har vi åbnet op for billetsalget, og det foregik tilmed på et nyt billetsystem. Du kan her købe din billet til indledningen på den nye sæson.

Skulle der vare implementeringsvanskeligheder er I altid velkommen til at kontakte os på kontoret, telefon 50 86 70 70, eller via Facebook-siden.

Gå direkte til billetsalg her