Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Blæst ud af hallen

08-12-2013

Der var ikke noget at komme efter da vi fredag aften var på besøg i Skjern Hallen. Et veloplagt hjemmeholdet var tændte efter to nederlag i træk, og satte sig på kampen fra start, og vi var aldrig inde i kampen. Fra 7-6 gik værterne til 16-9, og siden var det blot et spørgsmål om sejrens størrelse.

Vort normale gode forsvar fungerede ikke, og desværre må vi også konstatere at fighten aldrig for alvor var der. Der var ikke den nødvendige vilje i forsvaret, og det betød at Skjerns skrappe bagspiller nærmest kunne score efter behag. Lidt beskæmmende at se hvor let Skjern kom tiol deres mål, vi kunne simpelt hen ikke følge med i hjemmeholdets tempo, og nemmere blev det ikke når man bare slog op i banen.

 

Skjern Håndbold - Skive fH 41-23 (22-12)

Målscorere SH: Henrik Mølgaard 8, Kasper Søndergaard 7. SfH: Nickolei Jensen 4 (3), Christoffer Cichosz, Kris Johansen, Marius Hovde Andesen og Stefan Nielsen 3, Dennis Albæk, Kim Worsøe og Anders Mose 2, Nichlas Bruselius 1.

Udvisninger SH: 4 x 2 min. SfH: 2 x 2 min.

Tilskuere: 1.844.

 

Nu følger to meget svære hjemmekampe. Onsdag 11. december kommer Danmarksmestrene fra Aalborg Håndbold på besøg, og søndag 15. december er det GOG der gæster FREJA Arena.