Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Bo Østergaard stopper i Skive fH

Damer_gruppe.jpg
22-05-2014

Skive fH skal ud at finde en ny assistenttræner til Ryan Zinglersen, idet Bo Østergaard efter to år har besluttet at stoppe.

 
”Jeg kan ikke stå inde for en halv løsning, og mener ikke at holdet eller vi som team vil vinde på sigt på en halv løsning, og vi har nogle timer i det daglige, vi skal have til at gå op og det kniber at det kan lykkedes. Derfor trækker jeg mig ud og giver plads til en ny assistent som kan fylde hullerne der opstår, til gavn for både spillere og træner/leder teamet, og kan give lidt ro på internt rent stressmæssigt.”
 
”Jeg håber at kunne fortsætte med håndbold, i en eller anden form på sigt, så derfor må folk ikke blive helt paf hvis det pludselig kommer ud, at jeg rør på mig igen engang, men det bliver enten på betydelig mindre tid, eller ikke med fuldtids arbejde ved siden af. Så skulle der ringe en klub eller to med en mulighed, ja så afviser jeg intet, men pt. er det pause tid og så må vi se hvad der sker frem over” siger Bo Østergaard.
 
”Det har været en fed rejse, som jeg er meget stolt over og jeg vil tænke tilbage med et smil på de to år der er gået. Tænk på alt det vi har lavet, tænk på alle de spillere som ikke turde drømme om, hvad de har nået på de to år, fra ingenting til etableret ligahold, fra ukendt til A-landshold, B-landshold og U-landshold. Ligeledes har vi igen fået publikum til at se damehåndbold i Skive.  Jo det har været rigtig fedt. Men når alt kommer til alt, skal jeg have hverdagen til at fungere, og det kan jeg ikke for tiden, og derfor er det det rigtige valg både for mig, Skive fH og pigerne at give plads til en afløser” slutter Bo Østergaard.
 
”Jeg er meget ked af at han holder. Jeg har arbejdet sammen med Bo Østergaard i mange år, og havde gerne fortsat samarbejdet. Jeg håber meget på at vi engang i fremtiden vil komme til at arbejde sammen igen. Samtidigt er jeg selvfølgelig indforstået med, at Bo ikke kunne få det til at hænge sammen arbejds- og familiemæssigt” siger Ryan Zinglersen.
 
”Når det er sagt så må vi i klubben i gang med at finde en afløser, og jeg håber snart på at vi kan melde en løsning ud” slutter Ryan Zinglersen.
 
Skive fH er også ked af Bo Østergaards beslutning, og formand Mogens Garder udtaler:
 
”Vi vil i Skive fH gerne sige Bo tak for sit store engagement omkring damerne og for sin gang i klubben i øvrigt. Vi havde gerne beholdt Bo, men det har desværre ikke været muligt. Vi ønsker Bo alt muligt held og lykke fremover, og håber på at vi snart ser ham på trænerlisten i Skive fH igen"