Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Bustur til den afgørende kamp i Tønder!

Fans_i_Toender.jpg
21-04-2017

Kære venner og fans!

Som en kombination af en fantastisk opbakning i hele sæsonen fra fans og tilskuere, og en sponsortrio bestående af Spar Nord - områdets bedste bank, De Blaa Busser – her kommer du altid sikkert fra A til B, og Hancock Bryggerierne – den foretrukne læskedrik, så kan vi til søndagens udekamp tilbyde bustransport for alle der skulle have lyst til at se sæsonens ultimativt sidste og afgørende kamp.

Spillerne får brug for alle med et blåt hjerte, og det er også derfor vi med hjælp fra sponsorer kan tilbyde den billige pris af 100 kroner tur/retur INKLUSIV billet for voksne, imens 1 barn under 12 år har gratis adgang i Tønder i selskab med 1 voksen (husk at tilmelde begge på busturen). Herudover koster det 20 kroner pr. barn.

Der er afgang fra klublokalet søndag morgen klokken 9:00, og vi vil gerne dem der har været med til de første opgør tager horn og skraldere med, så vi sammen kan gentage den vilde kulisse i Tønder. Der vil på turen blive sørget for lidt godt til ganen, og vi gør ligesom sidst et pitstop i grænselandet for at handle en smule inden kampen.

Grundet den korte frist vil vi gerne modtage betaling på Mobilepay, hvor du kort skriver hvem og hvor mange i kommer (voksne + børn). Betaling vil ligesom til den første kamp skulle ske til Kaj Aakjær på Mobilepay til telefonnummer 21 45 26 85, men har du ikke den app, så kan du også ringe eller sende en SMS til Kaj, hvor du skriver hvor mange og forklarer du betaler i bussen.    

OBS: Sidste tilmeldingsfrist er imorgen lørdag klokken 12:00.

Ved eventuelle spørgsmål er I velkomne til at ringe.