Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Dårlig indsats mod Ribe Esbjerg HH

_V0Q9231.jpg
04-02-2014

Desværre blev det kun en fest i de første 15 minutter. Her førte vi med 8-7, på trods af flere store afbrændere, men herfra tog gæsterne over, og de var aldrig siden bagefter.

12-10 til Ribe Esbjerg HH ved pausen, blev i de første minutter af anden halvleg til en føring på 17-10, og så var der kamp ovre. Det var gæsternes forsvar vi havde store problemer med, samtidigt som Kasper Larsen stod en flot kamp i målet. Desværre var der ikke meget der fungerede hos os, savnet af Stefan Nielsen var mærkbart, vi havde store problemer med at få åbnet Ribe Esbjergs forsvar, og det betød mere end være betingelser for vore stregspillere, af hvilke både Kim Worsøe, Christoffer Cichosz og Patrick Sanggaard kom i aktion.

Næster fredag gælder det lokalopgøret på Mors mod Mors Thy, og man må håbe at indsatsen bliver til det bedre. Gør den det er hjemmeholdet betsemt til at tale med, men omvendt skal indsatsen være betydeligt bedre end i aften.

Vi gør opmærksom på at der kan afhentes GRATIS billetter, onsdag 5. februar, hos EDC Mæglerne i Nørregade mellem 14.00 og 16.00.

 

Skive fH - Ribe Esbjerg HH 22-28 (10-12)

Målscorere SfH: Marius Hovde Andersen 5, Nickolei Jensen 5 (3), Dennis Albæk 3, Anders Mose og Peter Nielsen 2, Chrsitoffer Cichosz 2 (1), Kim Worsøe, Kris Johansen og Mark Betzer 1. REHH: Philip Holm 6, Mads Jepsen, Morten Troelsen og Pelle Schilling 4.

Udvisninger: SfH: 4 x 2 min. REHH: 7 x 2 min.

Tilskuere: 700.