Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Dag og nat mod LTH

Roedt_kort_til_Sanggaard_-_Pugholm_forstaar_ingenting_ud.JPG
Billedet er ganske vidst ikke fra i fredags, men det er anden gang i træk Skive fH måtte se en spiller smidt ud på hjemmebane. Denne gang var det Pugholm der måtte i bad, imens Patrick Sanggaard mod Stoholm fik et direkte rødt i kategorien "særdeles tyndt"
20-11-2017

Fredag aften havde Skive fH på hjemmebane muligheden for at slide sig forbi Lemvig-Thyborøn i tabellen, hvor vestjyderne har fået en god start med en solid topplacering. En sejr ville spille hjemmeholdet forbi fiskerdrengene i tabellen, men trods en god første halvleg skulle det blive anderledes.

”Vi starter kampen med at Meldgaard har fine redninger, og det bevirker vi får mere og mere sikkerhed i forsvaret. Angrebsmæssigt var der ligeledes fine takter. Ret beset brænder Andreas Toudahl med muligheden for at bringe os foran med 17-12, og så reducerer de i stedet til 16-13 inden halvleg”, forklarer Ole Bitsch, som dermed måtte se en potentiel 5-målsføring fordufte.

”Det er en træls slutning på en halvleg der egentlig var til mere end godkendt med os markant bedre end Lemvig, men efter pausen ændrer det sig totalt. Vores defensiv falder meget, Mark Nicolajsen får lov til at få for mange afslutninger, og derved får vi dem ikke til at afslutte fra de positioner vi aftalte før kampen. Omvendt må vi anerkende Mads Thymann som rækkens vel nok bedste venstre back, men 22 indkasserede mål på 30 minutter kan vi på ingen måde acceptere – det skal ikke kunne lade sig gøre”, forklarer cheftræneren.

Blandt tilskuere var der en undren over Pugholms tredje udvisning midtvejs i anden halvleg. Også cheftræneren så den sekvens markant anderledes end de orange gutter, Kim Borup og Kristian Kolstrup Møller.

”Jeg synes det er ærgerligt Dansk Håndbold Forbund til sådan en kamp sender et par uprøvede gutter – det irriterer mig grænseløst. Det er ikke kun os kendelserne går imod, og det er jo ikke en pose slik det her handler om. Jeg ved ikke om de har set sig sure på Pugholm, for Peter Krogh vil have 2 udvisninger på Mads Thymann, og så bliver Nicolaj Nørager revet i armen indover, hvilket heller ikke udløser videre sanktion. De ved jo det er et opgør der kan ændre utrolig meget for begge mandskaber”, lyder den ærgerlige vinkel på weekendens opgør fra Ole Bitsch.

På søndag skal Skive fH til Århus-forstanden Skæring, hvor HEI gerne skal nedlægges i egen hule. En sejr er påkrævet, og den vil i så fald bringe gutteren á point med det oprykkerhold der klart har overrasket mest positivt. Én sætning står klarest i denne sæson – ”Intet kommer nemt”.