Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Damespiller forlænger med Skive fH

_V0Q7238.jpg
24-05-2014

Bomstærk stregspiller forlænger med Skive fH

 

Mathilde Kristensen har forlænget hendes aftale med Skive fH, så den løber yderligere to sæsoner. Dermed er hun klar til endnu større udfordringer i den kommende sæson, og hun skal nu i gang med hendes 4. sæson i klubben.

Mathilde Kristensen ser frem til en ny og udfordrende sæson i ligaen:
”Jeg er super glad for at være i Skive fH. Sammenholdet er helt i top, og det sociale er også en naturlig del af holdet. Vi laver ofte ting sammen i fritiden, når vi ikke er til træning.  Men når vi er til træning, så er fokus rettet ind og så går vi til den og giver den max. gas. Træningen er god, og vi har et rigtig godt trænerteam. Jeg er spændt på den kommende sæson, for flere af holdets profiler skal andre steder hen. Dog er der fortsat en stor del af holdet, som fortsætter i klubben, så på den måde kan vi fastholde kontinuiteten. Jeg håber på at få en lidt større rolle på holdet end hidtil, og er klar på at byde endnu mere ind til den kommende sæson. Træningen passer fint i forhold til mine studier, og derfor behøver jeg ikke gå ret meget på kompromis med dette.
Til den kommende sæson vil jeg bl.a. fokusere på mit angrebsspil, da jeg føler det er her jeg kan udvikle mig mest. Samtidig er det et mål for mig, at blive endnu hurtigere i kontrafasen end hidtil. Alt i alt glæder jeg mig meget til den kommende sæson”, fortæller Mathilde Kristensen.

Klubben håber på den kommende sæson kan blive et gennembrud for Mathilde:
”Mathilde har altid været et stort talent, som har været inde omkring U-landsholdene. Den seneste sæson har hun stået i skyggen af holdets to andre stregspillere, men da de begge forlader klubben for at prøve nye udfordringer er banen åbnet op for, at Mathilde kan få en væsentlig større rolle på holdet. Hun er bomstærk, og der bliver absolut ikke givet rabat i forsvaret. Dette har hendes direkte modstander i kampene ofte måttet sande. I den seneste sæson har hun spillet en del kampe på 2. holdet som U-spiller, og det har både Mathilde og holdet i 2. division haft stor glæde af. Mathilde har sin del af æren for, at holdet i 2. division formåede at vinde rækken, selvom holdet var oprykker og spillede sin første sæson i 2. division. Nu glæder vi os til at følge Mathildes videre udvikling, og vi håber sæson 14/15 bliver året, hvor Mathilde for alvor kommer til at vise hendes store talent. Derudover er kontrakten med Mathilde helt i tråd med klubbens målsætning om at prioritere og udvikle på egne og lokale talenter fra området”, fortæller direktør Henrik Buur, Skive fH.