Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

De brændte chancers kamp

Guldsmed_skuffet.JPG
28-01-2017

Et særdeles stærkt hjemmehold skulle vise sig at blive lige så stor en mundfuld som ventet for et hvidklædt Skive-mandskab.

Med fortsatte skavanker ved flere bærende spillere, så var det Daniel Guldsmed der startede med at fiske bolden i Odder-angrebet, hvorefter den brølstærke stregspiller skød kontrafasen i gang til 0-1. Det blev starten på en meget lige halvleg, hvor angrebsspillet ikke fandt sit naturlige flow.

Til gengæld tog Mads Øris og Tobias Rasmussen ansvar med størstedelen af afslutningerne, og på trods af at Odder var oppe med et mål, så virkede Skive-holdet på dette tidspunkt afbalanceret og fyldt af motivation. Dog var angrebsspillet simpelthen for stillestående i forhold til hjemmeholdet, som kom ud med meget mere fart, og derfor kunne man næppe pille ved en Odder-føring på 15-13 ved sidebyttet.

Anden halvleg bød på spilletid til Nicolaj Nørager, og med mere fart var udligningen en realitet indenfor 5 minutter. En vigtig del af det comeback var Jesper Sørensen i Skive-målet skyld i. Flere gange fik den tidligere Odder-spiller lukket af for store chancer, og holdt dermed Skive-mandskabet inde i opgøret.

Med stillingen 26-25 og 6 minutter igen havde Skive-mandskabet alle chancer for at hente point, men det blev ikke til flere scoringer. Dels på grund af en velstående Odder-duo i målet, men også på grund af manglende effektivitet. Til gengæld kunne Odder-skytterne, godt hjulpet på vej af en ordentlig portion momentum, bryde igennem yderligere 2 gange, og dermed måtte Skive indkassere det tredje nederlag på udebane i sæsonen med slutstillingen 28-25