Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Den gode stime skal fortsættes

Nicolaj_Noerager.jpg
30-03-2018

Billede: BenjaminChristensenFoto

Sidste tur over Lille- og Storebælt venter lørdag i påsken. Skive fH er inde i en rigtig fornem periode, og humøret til træningerne emmer af den længe ventet forårsluft udenfor. Det er med god grund, for holdet er ubesejret i de seneste seks kampe i 1. division, og tilmed slog mandskabet i weekenden det tidligere storhold fra HSV Hamburg.

Så kunne man tro en tur til den gamle Frederiksberg Hal 1 ikke var det mest interessante, men der skal præsteres mod FIF. I 2018 er det blevet til et enkelt point for frederiksbergerne hjemme mod Stoholm – ellers er det blevet til nederlag i de øvrige 9 kampe. Det er dog ikke noget der vægter så tungt hos Skive fH, til trods for man i efterårets omvendte kamp vandt med 33-21 hjemme i Freja Arena.

”For os handler det om at fastholde momentummet vi har opbygget, men tabellen lyver ikke efter så mange kampe. Vi er et bedre hold end FIF, men ord er ord – det kan vi ikke bruge til meget. Den mentale del kan altid blive den største udfordring for de to point, for på papiret skal vi uden tvivl slå lørdagens modstander”, beretter cheftræner Ole Bitsch.

Kigger man på tabellen, er der ikke meget på spil for hverken FIF eller vores egne drenge. Nedrykningen er en realitet hos dem, og vi er selv havnet i ingenmandsland midt i tabellen. Vi havde naturligt gerne hoppet et par pladser op, men positivt, så giver det ro, forberedelsestid og overblik frem mod næste sæson.

”Vi angriber kampen med stor respekt over for FIF. Vores håb og tro er bundet op på vores egne evner og kvaliteter. Udover placeringen har vi ikke meget at spille for, og det vil vi gerne gøre så godt som muligt. Derfor kan vi også tillade at have ekstra meget fokus på os selv i de sidste kampe, hvilket havde været anderledes med alt på vippen”, fortæller cheftræneren.

I truppen har der været en del skavanker i de senere kampe, og senest var der kun 12 spillere registreret på holdkortet mod HEI, Skæring. Det kan også give plads til de unge.

”Christoffer Sigh og Mads Lynggaard tager med til København, men det er med respekt for den vigtige rolle de spiller for andetholdet om oprykningen. En oprykning vil afslutte en flot sæson for alle vores unge andenholdsspillere. Vi tager afsted med dem vi nu engang er, og så er første mål at vinde lørdagens kamp med 1. division. Det er to unge mennesker der vi fremad i verden, og som egentlig flytter sig i den rigtige retning konstant. Begge gjorde en virkelig gjorde figur på vores tur til Hamburg, og de spillede mange minutter – ikke bare de der fem minutter”.

Der er kampstart lørdag klokken 15:00 på Frederiksberg.