Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Den spillende assistenttræner spiller videre

Andreas_Toudahl.JPG
05-12-2016

Skive fH og Andreas Toudahl har i fællesskab valgt at belønne det gode samarbejde med en forlængelse af venstrefløjens ophold i den blå Kempa trøje. Hermed har 34-årige Toudahl og klubben papir på hinanden indtil sommeren 2018.

Kigger man på spillernavne i 1. division, så er Andreas Toudahl absolut et af de mest prominente. Med 60 scoringer i sæsonens 12 kampe holder Andreas et scoringsgennemsnit på 5 fuldtræffere pr. optræden. Det gør ham også til den aktuelle topscorer for limfjordsholdet, imens han indtager en ottendeplads sammen med Mads Øris på den samlede topscorerliste for 1. division. Udover at gøre livet svært for en række målvogtere og angribende højrefløje, så deler Andreas også ud af sin lange erfaring overfor de yngre spillere i form af hans stilling som spillende assistenttræner.

”Andreas er jo bare en vanvittig dygtig spiller. At man har formået at forlænge med en kapacitet som ham, det viser at klubben med store ambitioner tager fremtiden meget seriøst. Inde på banen har Toudahl stadig meget at byde ind med, og qua hans rutine er det en meget respekteret profil - også udenfor Skives byskilte. Han er en af de eftertragtede typer der via hans mange år i sporten går forrest i de pressede situationer”, fortæller truppens 24-årige anfører Nicolai Pugholm.

Hovedpersonen er også selv glad og tilfreds over at have forlænget sin aftale med Skive fH.

”I Skive fH føler jeg mig rigtig godt tilpas med hverdagen, hvor jeg er en del af et rigtig ambitiøst projekt i et godt miljø. Det synes jeg er vigtigt for min egen udvikling som håndboldspiller, men også i forhold til min rolle som assistenttræner”, fortæller Andreas.

Med landsholdsoplevelser på CV’et lyder en tur til Frederikshavn fredag aften ikke som det mest tiltrækkende. Det bekræfter Toudahl, men udviklingsprojektet og holdkammeraterne har vægtet højt hos ham.

”Det kan ikke hidse mig op som for 10 år siden, men den udvikling jeg har været med til i Skive fH - den fortsatte ærgerrighed og lyst til at komme til intense træninger hvor jeg kan forbedre mig som spiller og træner - det har været vigtigt for min beslutning. Vi har så meget potentiale på holdkortet, og jeg føler det som en berigelse at jeg stadig kan komme hver dag for at lære, specielt fra Ole, og samtidig kan jeg også lære fra mig til de unge spillere i truppen”, fortæller Skive fH’s nummer 17.

Vi glæder os til flere store oplevelser i den blå trøje.