Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Den store styrkeprøve

Timeout.jpg
29-10-2016

I morgen får Skive fH for alvor mulighed for at blive matchet 100 %. Efter 2 point blev hevet i land med hiv og sving onsdag, så venter der nu en opgave alle i og omkring klubben har set frem imod længe. Liganedrykkerne fra Nordsjælland Håndbold byder Skives ditto indenfor til topbrag i Helsinge Hallen klokken 16:00 søndag eftermiddag.

Med henholdsvis 12 og 10 point for 6 og 5 kampe kan man ikke bede om en bedre optakt. Cheftræner Ole Bitsch er dog ikke i tvivl om at skal Skive fH bibeholde statussen som ubesejret i det syvende opgør, så vil det kræve en mandfolkepræstation over hele linjen.

”Jeg synes at de to mandskaber står godt til hinanden. Det bør blive en meget seværdig kamp med masser af godt tempofyldt håndboldspil, samt stor fysik og dygtighed i de enkelte situationer. Med tanke på stillingen er der heller ingen tvivl om at kampen får masser af nerve, forstået på den måde at begge hold ved at det er en topkamp hvor man ikke "bare" vinder 2 point, men også tager 2 point fra en konkurrent. En sejr vil være ekstra belejligt i den sammenhæng”, forklarer Ole Bitsch.

Selvom at Nordsjælland Håndbold ligesom Skive har gjort rent bord, så har cheftræneren en god mavefornemmelse omkring sit mandskab.

”Der venter en svær udebane, men jeg ved også at hver eneste gang vi går på banen, så har vi en god tro på at vi kan vinde. Der er ingen forskel i forhold til de øvrige modstandere, men det er klart at den mentale parathed skal være på et andet niveau end i onsdages opgør. I min optik er det dog ikke i denne kamp træneren skal understrege den mentale parathed. Det bør være til stede ved en elitespiller til sådan en kamp – ellers skulle man skamme sig rigtig meget ”, slutter cheftræneren.

Der vil løbende under kampen komme opdateringer på Skive fH’s Facebookside og Instagramprofil @Skivefh.