Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Der skal scores flere mål!

Jacob_Aaquist_mod_maal.jpg
04-10-2017

Erkendt – med 3 nederlag i 4 kampe har indledningen på sæsonen ikke været drømmetænkning. Med en opstart bydende på bl.a. 2 udekampe imod direkte konkurrenter, har vi måtte sande uprovokerede tekniske fejl og mangler har gjort modstanderen bedre end nødvendig.

Sammenligner man de seneste to weekenders kampe for egen vinding, er der motivation at hente ved indsatsen leveret senest. Imens det så særdeles skidt ud imod Frederikshavn, beviste spillerne at matche liganedrykkerne fra Randers HH på de fleste parametre – desværre ikke det vigtigste – nemlig antal mål og redninger. En forbedret indsats kan ikke måles uden at score mindst lige så mange mål som modstanderen, og på keeperfronten er der også mulighed for at hæve niveauet i kampsekvenserne.

Angrebsmæssigt skuffede vi med 21 scoringer i Randers, og revanchelysten er til stede for at bevise vi er bedre end den seneste kamp – en frase der ellers siges ikke at holde vand.

”Det var ikke den her start vi havde håbet for 1. division herrerne, for det har været svingende med dårlige præstationer. Vi har nogle gode oplevelser i træningslokalet, og det giver mig også håb for de kommende kampe kan bringe os på rette kurs igen. Vi havde forventet mere, men 1. division er en ekstrem stærk pulje i år. Det ser åbent ud med de resultater der også er kommet i de andre kampe, så jeg er fortrøstningsfuld i forhold til at vi skal komme igen, men det kommer ikke af sig selv”, fortæller assistenttræner Simon Olsen.

Modstanderen fra Odder er ikke den klub vi har brug for at møde, eller så er det lige præcis det. Med et formbarometer der svinger om på ”ren klasse” med 4 sejre ud af 4 mulige, da kan det være vendepunktet til at finde tilbage til det rette spor.

”Næste kamp bliver en spændende en af slagsen, for det er aldrig nemt at spille ude i Spektrum Odder. Vi kom lidt på rette kurs imod Randers, trods vi taber med 2, men jeg synes der var nogle spillemæssige elementer, der bekræftede vi arbejder med de rigtige ting. Der skal blod på trøjen hvis det er nødvendigt, og så skal vi score mere end de 21 mål der var tilfældet mod Randers. Vi skal være skarpere på angrebsdelen, og så skal der skæres markant ned på de tekniske fejl, hvilket også bør kunne omsættes til flere scoringer”, forklarer Simon Olsen.

I truppen er den unge 19-årige venstre fløj Mads Lynggaard igen udtaget, da han den senere tid har imponeret for 3. division, men også til samtræningerne med førsteholdet har Lynggaard vist fint niveau. Ligeledes viste Jacob Aaquist rigtig god moral for andetholdet, for med 12 scoringer på 14 forsøg var han en vigtig del i sejren på 28-30 over Thisted Håndbold i søndags.

Mangler man en torsdagsudflugt spilles kampen i Spektrum, Parkvej 5, 8300 Odder klokken 19:30.