Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Der skal sluttes godt af

Sanggaard_tager_ved.jpg
13-04-2018

Billede: BenjaminChristensenFoto

Lørdag eftermiddag afsluttes sæsonen i 1. division. Foråret har på mange fronter været ganske godkendt, og i de seneste 7 kampe er det blevet til point hver gang vi er løbet på banen. Statistikken som ubesejret vil vi for alt i verden gerne kunne starte næste sæson med, og det kræver en mandfolkeindsats mod Team Sydhavsøerne lørdag kl. 16:00 – et hold der med 2 point kan kravle forbi netop Skive i stillingen.

Det er ikke helt vores sidste hjemmekamp for sæsonen 2017/2018, for den 11. maj venter KIF Kolding København i landspokalturneringen. En kamp vi også har åbnet billetsalget til, og samtidig det store punktum for den homogene trup.

Begge lørdagens mandskaber er begyndt at kigge på brikkerne til den kommende sæson, hvilket har haft betydning for udeholdet. TSØ har mødt hold med mere på spil i de senere opgør, og det har smittet af på resultattavlen. Vilstrup, Vukman, Frejlev osv. er dog spillere vi ved kan gøre udfordringen stor, men denne uges målrettet træning har været stilet mod 2 point.

”Vi skylder vores hjemmepublikum en god afslutning på 1. division, og vi vil ikke slutte af med en lala-oplevelse. Jeg håber publikum er friske på en god håndboldkamp fra 2 mandskaber der kan spille frit, for flere spillere vil gerne slutte deres Skive-tid med gode minder”, beretter assistenttræner Steffen Carstens.

Steffen skifter næste sæson briller, for fra denne sæson også at have været assistenttræner for førsteholdet, så vil han efter sommer have fuldt fokus på det nyligt oprykkede 2. divisionshold i Skive fH. Han ser dog frem til førsteholdsopgøret mod rækkens 7’ere, og når snakken falder på spillerprofiler, så er der igen i år en over alle andre lollikkere.

”Det siger jo sig selv vi skal lukke Martin Vilstrup ned. Han har scoret over dobbelt så mange mål som nummer 2 på Team Sydhavsøernes interne topscorerliste, og han topper suverænt rækkens totale liste. Det har i de senere kampe været sjovt at se Skive-spillerne løbe på banen, og der har været plads til spilleglæden til tider overstiger det taktiske fokus på modstanderholdet. Der er nogen der skal forlade holdet, og jeg er sikker på de vil have sejren på vores hjemmebane”.

Der er kampstart lørdag klokken 16:00 i Freja Arena!