Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Det går den rigitge vej

herre47.jpg
29-11-2014

Det går den rigtige vej spillemsæssigt for vore 1. divisionsherrer, der lørdag eftermiddag tog imod HØJ i en kamp om at hænge med i "toppen af midten". Og efter de 60 minutters spil kunne de lokale sikkert bjærge de to point, efter en indsats der var godkendt. I det hele taget kan man fornemme en stigende formkurve, men det er så bestemt også nødvendigt med tre meget svære kampe tilbage inden julepausen.

I dag var vi i front næsten fra start til mål. Gæsterne havde et par føringer i starten af anden halvleg, men det var faktisk aldrig tvivl om at Skive fH var det bedste hold på dagen. Marius Øris Nielsen havde lagt med sygdom i ugens løb, blev derfor kun brugt sparsomt og slet ikke i første halvleg. I stedet var det Marius Hovde Andersen - 8 mål på 9 skud, og mandsopdækket de sidste 45 minutter - og Nickolei Jensen - 10 mål på 12 skud - der førte an i løjerne. Skal der findes lidt at pege fingre af, var det forsvarsmæssigt, hvor det i de sidste 10 minutter af første halvleg og i starten af anden halvleg sejlede lidt. Man sad dog hele tiden med fornemmelsen at vi nok skulle køre sejren, hjem, og det skete os uden de store problemer. Kampen dramatisk islær skete i midten af anden halvleg hvor HØJ´s Morten Mogensen fik et direkte rødt for slag mod Mads Øris Nielsen - en hård dom hvor en 2 minutters udvisning nok havde været mere på sin plads.

 

Skive fH - HØJ  34-28 (15-13)

Målscorere SfH: Nickolei Jensen 10, Marius Hovde Andersen 8, Mads Øris Nielsen 4, Per Ryberg og Klaus Bundgaard 3, Peter Nielsen 2, Lars Olesen, Patrick Spanggaard, Sonny Landberg og Dennis Albæk 1. HØJ: Filip Jocic 5, Morten Mogensen, Mark Schiøtte og Marc Ekman 4.

Udvisninger: SfH: 3 x 2 min. HØJ: 1 x 2 min og direkte rødt.

Tilskuere: 450