Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Det var nerver alt sammen

_V0Q9281.jpg
22-12-2013

Det var ikke kønt, det var nerver alt sammen. Men efter en forrygende fight der fik de 650 tilskuere i FREJA Arena helt op på mærkerne, kunne Skive fH søndag sidst på eftermiddagen hive den vigtige sejr over Nordsjælland Håndbold hjem.

De to hold fulgtes ad gennem det meste af kampen. Fra start var der hjemmeholdet der kom bedst fra start, foran 3-1, men efter en nordsjælland timeout scorede de tre gange i træk. Det svarede Skive fH godt op på med fire scoringer i træk til 7-4 - kampens største føring. Sidst på halvlegen fik gæsterne dog reduceret, således at Skive fH var foran med 12-11.

I anden halvleg var det for det meste gæsterne der var i føresædet. Den største føring var på to mål - 22-20 med 10 minutter igen. Det var lige ved 23-23 og 24-24, i en slutfase hvor begge hold havde mere end svært ved at score. Med et halvt minut igen mistede Nordsjælland bolden, og efter en timeout kunne Kim Worsøe score det afgørende mål med tre sekunder igen - på indspil fra Marius Hovde Andersen, der efter en skidt start spillede sig flot op, og endte med at blive sit holds bedste spiller.

Nu er der en kamp tilbage inden EM-pausen, den spilles også i FREJA Arena, og det er på fredag mod Århus Håndbold - og med kampstart klokken 18.00.

 

Skive fH - Nordsjælland Håndbold 25-24 (12-11)

Målscorere SfH: Marius Hovde Andersen 7, Stefan Nielsen og Christoffer Cichosz 4, Nickolei Jensen 4 (2), David Kocmeba 2, Kim Worsøe, Peter Nielsen, Kris Johansen og Nichlas Bruselius 1. NH: Atli Ingolfsson og Sonny landberg 5, Mads Bjørn Eriksen 4.

Udvisninger: SfH;: 5 x 2 min. NH: 3 x 2 min.

Tilskuere: 650