Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

DG23 fortsætter i Skive fH

Daniel_Guldsmed.jpg
27-03-2018

Billede: BenjaminChristensenFoto

Vi lovede mere godt nyt på transferfronten – det kan vi nu løfte sløret for.

Daniel Guldsmed har vist en enorm udstråling og kvalitet som solid tovejsspiller. Ingen i hallen kan være i tvivl om hans passion for håndboldsporten, og vildmandsbrølet efter scoringer sætter mange smil i gang rundt i hallen. Det har vi nu formået at lande for yderligere en sæson – også til trods for interessen fra andre klubber.

”Guldsmed betyder rigtig meget for den DNA vi har i Skive fH. Specielt i denne sæson er han trådt i karakter, og han har vist vejen hvordan man som hold og kriger på stregen skal agere. Det er en fornøjelse at se hans gå-på-mod og vildskab. Vi vil rigtig gerne holde dialog med alle vores nuværende og tidligere spillere, og at andre klubber har haft øjne på de åbenlyse kvaliteter er en offentlig hemmelighed. Da muligheden for fastholdelse bød sig, krævede det ikke mange overvejelser at få formalia på plads. Vi er ikke i tvivl om Daniel rigtig gerne vil Skive, men Skive fH vil så sandelig også gerne Daniel”, fortæller direktør i Skive fH, Peter Andersen.

Guldsmed selv har han gjort mange tanker om hvor håndboldkarrieren skulle fortsætte. Tilknytningen af en tidligere holdkammerat var dog et af de vigtige parametre i beslutningsfasen.

”Det er ingen hemmelighed tilknytningen af Nickolei Jensen har betydet meget for min 1-årige forlængelse med Skive fH. Jeg har spillet med ham i mange af mine ungdomsår, og så er han naturligt også blevet en rigtig god kammerat. Der er en udskiftning i klubben efter denne sæson, men jeg kender jo Skive fH, folkene omkring klubben og byen rigtig godt. Jeg er glad for mit arbejde på Skive College, og det vægter selvfølgelig også meget i min beslutning”, fortæller ”DG23”.

Daniel er ikke personligheden der fører sig frem før et tillidsbånd er bygget, men er man inde på livet af ham, så er han vitterlig en lun fyr med en fantastisk humor og åbenhed. Et inkluderende menneske, samt en god rollemodel for de unge spillere i klubben. Store værdier vi er enorm glade for at beholde i klubhuset.

Som skrevet er der tale om en 1-årig forlængelse med den stærke defensive 3’er og stregspiller.