Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Direkte duel på Vores Hjemmebane!

1119SpoStoholmmodSkivefh_I7Q4731.jpg
26-02-2019

Kampprogrammet for de sidste seks grundspilsrunder kræver det totale fokus. Odder, Tønder, Stoholm, Sydhavsøerne, HØJ og HC Odense – så er der i nævnt rækkefølge serveret en lækker seks-retters menu med masser af drama, og en række kampe der kommer til at balancere på vippen i slutminutterne. Vi har glæden at spille på hjemmebane i de fire kampe, mens der venter to udebanekampe i Tønder og Ølstykke (mod HØJ).

Derfor håber vi, at Interfjord Arena kan blive netop den kulisse vi har brug for, og at hele foreningen vil komme i hallen til de afgørende kampe. Husk at alle spillere og trænere kommer gratis til førsteholdets hjemmebanekampe, og at alle børn under 15 år ligeledes har gratis entré.

Fredag aften klokken 19:30 venter næste mission i Interfjord Arena, og i bedste Wozniacki-stil handler det om at tage én kamp ad gangen – bedre kan det ikke siges. Odder Håndbold gæster Interfjord Arena, og det er et hold på vej tilbage i topkampen. Tre nederlag til Otterup, Fredericia og Stoholm betød en flok østjyder med meget at bevise, og det gik søndag ud over TM Tønder – rækkens aktuelt næstbedste hold, der overraskende måtte tage fra Spektrum med en pointdeling, 27-27.

Gæsterne er 6 point efter os i tabellen, men vil de være med omkring den vigtige tredjeplads, er kniven ved at være for struben. Derfor må vi forvente en yderst tæt kamp på vores hjemmebane, og hele truppen håber at publikum vil være tændte fra første duel. I hjemmekampen mod Otterup viste I forskellen på sejr og nederlag - lad os sammen bringe en masse energi på og udenfor banen, og vise at i Skive fH kæmper vi alle for den blå trøje.

Den åbenlyse profil hos gæsterne er venstre back og playmaker Matias Damgaard, og det satte han en fed steg under i den forgangne weekend. Det blev til 10 fuldtræffere mod sydjyderne, og dermed er han nu nummer 2 på topscorerlisten med 133 scoringer – 8 færre end vores egen Rasmus Kier, der fortsat topper den samlede liste. Som en sidenote kan det nævnes, at Matias i hjemmekampen mod Skive fH nettede hele 11 gange, og var en vigtig grund til slutresultatet på 33-30.

Billetter til endnu et topbrag kan købes her, så få endelig spurgt lillemor, børnene eller vennerne om I ikke skulle droppe X-Factor, og i stedet tage en tur i Interjord Arena. De blå gutter har brug for jer!