Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Dobbeltbrag i Skive Hallerne søndag

_I7Q3975.JPG
23-03-2019

I morgen eftermiddag er det ikke kun 1. division herrer der spiller på hjemmebane. Vi håber mange vil blive hængende, når Steffen Carstens unge tropper fra 2. division tager imod Hornbæk SF klokken 16:30 i Hal C.

De to hold ligger helt lige i tabellen med 12 point for 20 kampe, og med to kampe tilbage i sæsonen, kan en sejr vise sig vital for oprykkerholdet i målet om at overleve i rækken.

Skive ligger lige nu under stregen, men er á point med både Lemvig og Hornbæk. En sejr vil med 2 kampe tilbage skabe et meget godt udgangspunkt inden den sidste udebanekamp imod Nørre Djurs næste lørdag.

En klub kan ikke have to hold i samme række, og da Hornbæk er andethold til Randers HH i 1. division, vil de med en Randers-nedrykning fra 1. division blive tvangsnedrykket til 3. division. Alle hvis’er skal streges fra ligningen i morgen eftermiddag, hvor de unge Skive-drenge udelukkende går på banen efter en sejr. Vi vil afgøre det selv!

Skive-holdet har revanche til gode fra den omvendte kamp, hvor Hornbæk i december vandt med 32-27.

Der er som altid gratis entré til 2. divisionskampen, mens du her kan købe til billet til Skive fH - Team Sydhavsøerne klokken 14:00 i Interfjord Arena.