Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Dramatisk afslutning sender 2 point til Skive!

thumbnail_IMG_0290.jpg
20-01-2018

På en tidlig lørdag eftermiddag skulle Skive fH her til eftermiddag forsøge at hente de to point hjem, hvor nordjyderne fra Frederikshavn tog imod. Hjemmeholdet er i de seneste 7 opgør gået pointløse fra banen, og derfor var der også en favoritværdighed at forholde sig til i dag.

Skive tog de rigtige beslutninger i forsvaret, og ved at spille Frederikshavnerforsvaret tyndt fik Søndergaard en fri afslutning, hvorfor han sikkert gjorde det til 0-2 efter 5 minutter. Netop den gode start har der været meget snak om, og med 1-5 efter 9 minutter kunne der siges gode ord om indsats og tålmodigheden.

Skive fH holdt sig fint i front med minimum +3, men Lasse Rask fra Frederikshavnernes venstre back var godt skydende over Skive-paraderne. Mod pausen bibeholdte udeholdet netop hvad var påkrævet – koncentrationen i forsvaret – og så kom der også gang i den kontrafase vi elsker at se på.

Man sad med følelsen af en føring på 9-16 var velfortjent, men den kunne i samme ombæring også have været et par scoringer større.

 Foran med 14-17 fik hjemmeholdet straffekast 6 minutter inde i anden halvleg, men igen skiftede Skive Jacob Weinreich ind i stedet for Mads Meldgaard – men samme resultat som første gang. En lap fik han på, men det var et ærgerrigt hjemmehold der havde ædt 4 af de 7 scoringer udeholdet førte med ved sidebyttet.

Bare 7 minutter senere havde nordjyderne ædt de sidste 3 mål, og så var alt igen helt åbent. Blot 2 mål var det blevet til i angrebsspillet, og imens udnyttede Frederikshavnerne at forsvaret stod på flade fødder. 18-18 med 17 minutter igen!

Det var et rigtig godt tidspunkt Rasmus Kier indtog højreflanken, for 2 scoringer gjorde Skive bragte sig i front med 20-21 og 10 minutter igen.

Netop fløjene skule der blive åbnet op for, og de tog sig af tilliden med stor tiltro. Jeppe Kjærulff kunne igen score til +1, men i forsvaret blev der ikke lukket af, hvorfor holdene lå og byttede mål.

Dramaet fortsatte, og med 1 minut igen var Skive på bolden foran med 1. Andreas Toudahls aflevering blev opsnuset af en vågen venstre fløj, og så kunne han udnytte det tomme Skive-mål til at udligne til 25-25.

Skive spillede sig op med 40 sekunder igen, men den ellers træfsikre Rasmus Kier blev nappet af Frederikshavnermålmanden. Hjemme i forsvaret fik Daniel Guldsmed dog med årvågent forsvarsspil driblet bolden fra det angribende hold.

Han blev lagt ned, hvilket berettigede til et rødt kort og straffekast målt på den resterende tid, men i stedet blev der afleveret frem til Patrick Sanggard.

Så skulle man tro en stregspiller fik sig sag for. Der var ikke tid til at drible hele vejen ned, men i stedet blev han tvunget til at skyde fra 14-15 meter. Op i krogen med den, og så var de 2 point eller på vej ud i bussen!