Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

En bedre præstation jagtes

Noerager_spilfordeler.jpg
08-12-2017

Billede: BenjaminChristensenFoto

Søndag vil det ganske vidst være en halv times tid hurtigere at bussen sætter kursen mod Kiel i Tyskland, men i Maribo-hallerne venter Team Sydhavsøerne på Skibonitterne i 1. divisions andensidste spillerunde inden jul.

Truppen fik med sejren over FIF sidste weekend tanket en værdifuld omgang selvtillid, og med +12 på blokken havde smilet heldigvis taget over.  

”Troen på tingene er begyndt at komme tilbage efter en mindre sjov periode. Folk er begyndt at stille højere krav til hinanden, tacklingerne får lidt ekstra til træning, og det er med til at højne niveauet i den tid vi bruger sammen. Vi er fuldt ud klar over det er en proces vi arbejder i, og det kræver vi hele tiden hjælper hinanden med at styrke fællesskabet og træningskulturen”, fortæller Nørager om den svære periode.

”Vi var glade for at komme tilbage på sporret med sejren over FIF, men vi er samtidig klar over det er en helt anden modstander der venter i Team Sydhavsøerne. Vi bliver nødt til at levere på toppen alle sammen, for dem der spillede i klubben sidste sæson var med til at få en ordentlig lussing. Det skal vi ikke ned og gentage, for hvad vi fik vist i den kamp var bestemt ikke nogen succes”, fortæller Nicolaj Nørager med henvisning tilbage på sidste sæsons besøg på Lolland. Her kværnede hjemmeholdet et modløst Skive-hold med hele 33-19 efter 18-12 ved pausen.

Selvom kampen gav grund til at kigge i spejlet, så fik holdet testet 7-mod-6 spillet inden kvalifikationskampene til ligaen, eftersom andenpladsen på det tidspunkt var sikret, men spillegejsten og viljen til at ofre sig for holdet skal selvsagt nå et helt andet niveau end tilfældet den eftermiddag i marts 2016. Ellers behøves der ikke laves plads til point i bussen.

Cheftræner Ole Bitsch har lagt mærke til lollikkerne på hjemmebane har sat 5 point til imod Lemvig, Randers og Ringsted. Hold der bestemt ikke er en skam at tabe point til, og derfor er respekten for et ambitiøst mandskab med mange kvaliteter oprigtigt til stede.

”I forhold til ambitioner mener jeg vores modstander på mange områder minder om os selv. Der er de ligesom os ikke lykkedes med at indfri potentialet over de første 12 runder, men udefra er jeg stadig af opfattelsen det er 2 af rækkens bedst besatte mandskaber set på trupkonstellationerne og potentialet. Jeg forventer der bliver fuld damp på kedlerne – det er jo altid en fornøjelse at komme ned og spille for mange mennesker i Maribo. Jeg ser 1. divisions største profil i Martin Vilstrup - en spiller der også må være interessant for mange ligaklubber, efter at have gjort det rigtig godt i flere sæsoner”, forklarer Ole Bitsch.

Der er kampstart søndag klokken 15:00 i Maribo-hallerne 2 (Ved Stadion 4, 4930 Maribo). Føler du ikke for de 376 kilometer i bil, så kan du som altid også følge med på http://tophaandbold.dk/sfh eller Skive fH’s Instagram og Facebook-side.