Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

En dygtig oprykker venter

Skive_fh_koege_1_I7Q0096.jpg
Foto: BenjaminChristensenFoto
11-12-2018

Skive fH's 1. divisionherrer er inde i en god periode, hvor det de seneste tre kampe er blevet til 3 sejre. Spillemæssigt har der været gode momenter, så i princippet er missionen på lørdag simpel: Vi skal levere varen mod HC Odense, komme med selvtillid fra de gode præstationer, men samtidig være ydmyge overfor opgaven.

”HC Odense er et rigtig fint mandskab, og ikke et normalt oprykkerhold. Jovist ligger de i den tunge ende for tiden, men før sæsonen var det et af holdende jeg spåede til en midterplacering. Deres resultater er grobund for en masse kvalitet, for de har kun tabt med 2-3 mål til topholdene. Der er masser af gode momenter, så vi skal være klar fra start, og gøre vores ting ordentligt”, fortæller cheftræner Ole Bitsch inden 2018’s sidste kamp.

Traditionen tro er der efter den sidste kamp julefrokost for truppen, og det kan man vinkle på to måder.

”Man kan vælge slet ikke at fokusere på det, for at undgå det fylder noget, eller bruge det som god energi og opladning. Julefrokosten bliver selvsagt meget sjovere med to point, så jeg stoler på spillertruppen vil præstere deres absolut bedste hver gang – julefrokost eller ej”.

Også en god juleferie burde være benzin til bålet på lørdag.

”En ting er at gå på juleferie med en god mavefornemmelse og to point, men at kigge på tabellen, og se vi kan manifestere tredjepladsen betyder også noget. Efter lørdag kan vi slikke sårene, og forhåbentlig få folk 100 % friske tilbage, men det har vi fokus på bagefter – først skal vi komme med ALT vi har tilbage”, er ordene fra Ole Bitsch.

HC Odense har i de seneste tre kampe tabt til Tønder, Odder og Fredericia, men har tidligere på sæsonen slået Stoholm og HEI Skæring, samt spillet uafgjort imod Randers HH. Kampen spilles på lørdag klokken 14:00 i Dalumhallerne – Hal 1, Mejerivej 1, 5260 Odense S, hvor Martin Lysgaard Clausen og Rasmus Høgfeldt Sørensen styrer fløjterne, mens Henrik Mathiassen er påsat som observatør.