Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

En frigjort kamp venter lørdag

4-(1).jpg
07-04-2017

Af Jonas Fangel

Der skal en god sælger til at køre lørdagens grundspilsafslutning på hjemmebane op til noget stort, men cheftræneren giver som vanligt gerne et forsøg.

”Det handler om at få fordelt ressourcerne, så alle får noget kamptræning frem imod de her kvalkampe, og så handler det for os om at dygtiggøre os omkring de ting vi arbejder med til daglig, samt at få timing og flow til at sidde i defensiven, kontraen og det etablerede angrebsspil. Der skal skabes sikkerhed frem imod de afgørende kampe”, forklarer Ole Bitsch.

Spillere vi hidtil ikke har set så meget til kan forvente at få chancen imod HØJ.

”Det er et opgør vi bruger som en rigtig god træningskamp, for det har hverken betydning for os, og HØJ ligger solidt i midten af rækken uden at kunne nå noget. Vi skal have maksimalt ud af den i forhold til at stå skarpest muligt teknisk og fysisk frem mod kvalifikationskampene, og ligesom i Fredericia, så får spillere vi ikke har set så meget til chancen for at skinne igennem, hvilket de tog fint imod”, siger cheftræneren, som fik alle spillere på holdkortet brugt i onsdagens nedsabling af rækkekollegaerne.

Selvom at spændingsniveauet muligvis ikke rammer den røde skala her i weekenden, så er fornemmelsen at HØJ kommer med hvad de har.

”Jeg tænker det er sidste kamp i sæsonen, så selvom at de kan have lidt småskader her mod afslutningen, så spiller man og plejer sig selv bagefter i den lange pause. Det er vigtigt at efterlade det gode indtryk, og HØJ kan med en sejr lave et resultat de kan kigge tilbage på i en del måneder”.

I Skive-lejren er der også blevet snakket om det gode indtryk.

”Vi vil selvfølgelig også gerne selv bevise det er vores hjemmebane, og HØJ er et fint match-up for os. Omvendt har de rigtig mange dygtige spillere, og så er spørgsmålet om de gider at spille håndbold, eller om gejsten er feset ud af ballonen. Det kan både blive en dreng og en pige”, forklarer Ole.

Hvis man gerne vil se håndboldspil hvor der er plads til et lille fløjvip, finurlige finter og masser af spillehumør, så er det i morgen man skal tage til håndbold i Freja Arena. Viljen til at vinde er til stede hos drengene, og en sejr vil altid være sjovest at gå på en minipause før kvalifikationskampene med.

BIlletter til kampen imod HØJ kan købes her.