Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

En god dag på kontoret

Daniel_Guldsmed_krammer.JPG
01-04-2018

Billede:BenjaminChristensenFoto

Favoritrollen var til fulde vægtet i vores favør, da vi i går eftermiddags spillede 1. divisionsopgøret mod bundproppen fra FIF Håndbold.

Fra start satte de blå gutter fra Skive sig på kampen, og efter bare 10 minutter var stillingen 1-5. FIF spillede sig i slutningen af halvlegen ind i kampen, men det store samtaleemne indtraf kort tid før pausefløjtet. Patrick Sanggaard røg tidligt i bad, efter dommerne så han ramte en FIF’er i hovedet med en albue. En beslutning ikke alle var enig i.

”Dommerne mener, at Patrick Sanggaard giver en mand en albue i hovedet, men vi ser den ikke som en bevidst handling. Den giver ikke karantæne, og vi er glade for det ikke er en afgørende beslutning for kampens videre forløb”, fortæller Steffen Carstens, der som vanligt var med til udebanekampene.  

Der skulle dog mere til at stoppe Skive-gutterne, og resten af kampen var der ikke den fjerneste tvivl om sejrsherrerne. I relativt medgørlige omgivelser blev der også tid til lidt træningsøvelser, og Nicolaj Nørager scorede med 9 minutter igen på et lækkert vip fra modsatte back – en aflevering lagt fra Mathias Bitsch.

”Det nåede aldrig sindssyge højder, for dertil var der for stor forskel på de 2 mandskaber. København Håndbolds damer spillede tv-kamp samtidig lige ved siden af, så hallen var mildest talt ikke overrendt. Tobias Jørgensen kom lige ind i et angreb, Mads Lynggaard bliver streget, så han er klar til næste weekend, og så kommer Christoffer Sigh og Mads Primdahl ind og spiller de sidste 12 minutter. Ellers var det en jævn fordeling af spilletid imellem de resterende”, fortæller assistenttræneren Steffen Carstens, der qua Simon Olsen også var med stod for holdets interne statistik.

Se kampstatistik her