Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

En helt anden modstander

Tobias_Joergensen_scoring_-_baenken_jubler.jpg
13-12-2017

Billede: BenjaminChristensenFoto

Torsdag aften lukkes efterårssæsonen 2017. På udebane skal Jeppe Kjærulff og Co. til Fyn, og her byder rækkens nummer 11 fra Otterup HK ind til den første kamp i anden halvdel af turneringen. Efter en mildest talt elendig indledning på denne sæson med seks nederlag ud af 6 muligheder, da er Otterup blevet et ganske habilt førstedivisionsmandskab efter ny træner og energi er tilført.

De 8 point holdet har skrabet sammen er hentet i de sidste 7 spillerunder, og tilmed har det været sejre over blandt andre Lemvig og HEI Skæring – altså får vi intet foræret.

I forhold til den første kamp er der ændret meget på udtrykket modstanderen kommer med. Skive var tilbage i september i fuld kontrol med +5 på måltavlen stort set hele vejen igennem, men højre fløj Simon Omme fik dengang præsteret flot med seks scoringer, og siden da har han med 58 scoringer vist sig som den mest målfarlige i gult. Et antal scoringer der betyder en placering som den 8. mest scorende i 1. division.

Selvtilliden har på det seneste fået et væsentligt hak i den rigtige retning med sejre over FIF og Team Sydhavsøerne. Den energibølge resultaterne har bragt skal drives videre, men samtidig kommer Otterup også ind til opgøret med en frisk sejr over Frederikshavn.

Mentalt er det enorm vigtigt at kunne gå på juleferie med 2 point og en god oplevelse, men højest sandsynligt deler den dygtige Otterup-træner David Nielsen samme opfattelse over for egen trup.

Der er kampstart torsdag klokken 19:30 i Otterup Hallerne – igen vil vi selvfølgelig være med på Instagram og Facebook, samt et kampreferat efterfølgende, mens der under kampen vil blive live-opdateret med stillinger og målscorere på tophåndbold.dk/sfh.