Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

"En kamp som alle andre"

Daniel_Guldsmed_krammer.JPG
Foto: BenjaminChristensenFoto
15-11-2018

… Arh, og så ikke alligevel! Fredag aften klokken 20:00 møder Skive fH lokalrivalerne fra Stoholm på udebane, og det er et opgør mange har set frem til siden sæsonprogrammet lå fast. For hjemmeholdet vil sæsonen være reddet med en hjemmesejr over Skive, for kigger man på styrkeforholdet, så er der ikke så meget tvivl om hvem der er store- og lillebror.

Kan man snakke om at vise rygrad, så har Stoholm indtil nu haft den. Selvom det blev til 8 nederlag på stribe, så kom holdet stadig ind til Køge-kampen med de måske vigtigste faktorer: Sammenhold, gejst, og vilje.

”Stoholm står for fight og vilje, og i år er deres håndboldspil ikke just kønt. De spiller lange angreb, og prøver virkelig at få kampene ned i deres tempo” fortæller Daniel, som også erkender favoritrollen er på Skive-hænder inden opgiverkastet.

Omvendt kommer de hvide fra Fjends med masser af gejst ovenpå deres gode præstation hjemme mod Tønder, og senest udesejren over Køge Håndbold. Det skønne ved håndbold er netop vi ikke kender udfaldet på forhånd, og i Skive-truppen vil man gå langt for en sejr til at skyde weekenden i gang med. Specielt anfører Daniel Guldsmed, som har en fortid i Stoholm, og tilmed har en stor omgangskreds i området.

”Den her kamp betyder en del mere for mig, end den gør for andre i truppen. Jeg har stadig mange venner derude, som også kommer og kigger i morgen, så det betyder meget at kunne smadre dem i morgen. Selvom tabellen siger 9 points forskel, så lever lokalopgør deres helt eget liv. Det er ikke tabellen der afgør sådan en kamp, så jeg krydser fingre for at vi er klar til udfordringen”, lyder det efter torsdagens afsluttende træning.

Som sagt er der kampstart klokken 20:00, men der forventes mange folk i hallen. Derfor anbefaler vi folk kommer tidligt til Stoholm Kultur- og Idrætscenter.