Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

En ny hurdle venter

IMG_20171106_165910.jpg
06-11-2017

Skive fH fik en fremragende start på weekenden, da det i fredags på hjemmebane blev til en sejr over lokalrivalerne fra Stoholm. Onsdag aften er det en anderledes opgave, for klokken 21:00 på Vesterbro venter AJAX i Bavnehøj Hallen. Inden da har deres damehold mødt naboerne fra København Håndbold, så der forventes en tætpakket og festklar hal til opgørene – dette er også årsagen til det ukristelige tidspunkt, da kvindernes kamp er passet ind efter TV2 Sport.

I weekenden haltede det for det mandlige københavnerhold. De måtte se sig besejret 28-23 i Idrætshallen ved Arena Nord af hjemmeholdet Frederikshavn FI, men dog har holdet i nostalgiske Bavnehøj hallen været en giftig størrelse. Her er det blevet til uafgjort mod TMS Ringsted, men også 2 sejre over Sydhavsøerne og HEI Skæring – specielt sidstnævnte oprykkerhold har ikke været nemme at bide skeer med i de indledende kampe. I den forgangne sæson fik vi på egen krop at føle hvad AJAX kan føre det til i egen hule. I andensidste spillerunde blev det til et smerteligt nederlag på 26-22, og den oplevelse er trods de mange måneder ikke så langt væk hos cheftræneren.

Kigger man spillerprofiler må københavnernes Tobias Eiberg Jørgensen siges at have været exceptionel indtil videre, imens Casper Overgaard med 6 scoringer også gav et fint indtryk i Frederikshavn-kampen.

”Jeg er egentlig glad for at vi kommer fra sådan en kamp som den mod Stoholm, for de er også et hold der spiller med en fantastisk energi og gejst i opgaven. AJAX er et hold der indstillingsmæssigt rammer samme niveau, og de ved de skal levere 1000 % hver gang for at være med. Derudover har de nogle spillere der skal toppræstere hver gang, som Tobias Jørgensen, og så har de en af rækkens bedste målmandspar, hvilket har gjort dem godt”, fortæller cheftræneren.

I egen række var der ovenpå kampen mod Stoholm nok at se til hos den fysiske stab. Dog meldes der om fine betingelser inden en vigtig udekamp.

”Vi skal have stabiliseret vores defensiv så den står hvor den skal, og så skal der bygges videre på de offensive kvaliteter der blev vist i seneste kamp. Patrick Sanggaard er med, for efter at have set udvisningen er der ikke i nærheden af et rødt kort. Havde vi fået en karantæne havde det også medført en protest fra vores side”, refererer Ole den udvisning Patrick Sanggaard fik imod Stoholm, men som heldigvis ikke sender ham i karantæne onsdag.

”Vi har lavet vores trup efter at sårbarheden bliver så minimal så mulig, så er der en enkelt eller 2 der sidder ude, så har vi en bredde hvor mange kan byde ind. Det synes jeg også eksempelvis Tobias Jørgensen og Andreas Toudahl fik bevist mod Stoholm, hvor de begge gjorde det rigtig fint. Vi går efter 2 point – indstillingen ændre vi ikke på”, slutter Ole Bitsch.