Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

En ny udgave af HØJ

Sport_I7Q7441-(1).JPG
11-10-2017

De færreste ville kippe med flaget til en HØJ-kamp for nogle år siden, for det var sjældent særlig seværdigt at se dem spille. I løbet af de senere sæsoner har mandskabet ændret takter, og det bliver bemærket positivt.

”HØJ har ændret sin spillestil, for igennem mange år har det været langsomt gå-håndbold, men i dag bringer de fart og tempo ind i spillet, og tilmed tør de trykke på i deres kontrafase. Det er en anden udgave af HØJ vi møder fredag, og det passer rigtig fint, for det er på den måde vi mener håndbold skal spilles”, lyder cheftrænerens betragtning på fredagens modstander.

Bramming, Kronborg og Knudsen er efternavne vi alle kender, og selvom det ikke lige er de ansigter vi normalt ser for os, så er det stadig meget kompetente navnebrødre der kommer til Skive fredag. Tre øvrige spillere ser cheftræneren som særlig vigtig for holdet, der også normalt har håndboldveteranen Peter Nørklit på holdkortet.

”De har nogle gode individuelle spillere på holdet. Det skal helt sikkert styres omkring Jacob Bønnelykke og Frederik Høyer, og så er spørgsmålet om Mikkel Sjøberg er med. Det er et fint hold med god fysik, men med respekt for os selv og den opadgående formkurve, så skal det være en opgave vi kan løse. Målet og kravet er 2 point på vores hjemmebane”, lyder det ret simpelt fra Ole Bitsch, der dog ikke vil høre tale om hovmod.

Der er mange dygtige profiler på de forskellige førstedivisionshold, og om de spiller godt eller skidt, det bestemmes til dels af vores egne spillere. Hvad de derimod har 100 % ansvar for, det er om de selv præsterer.

”Vi har rigtig meget fokus på os selv, for det er der vi vurderer at spille bedst. Man kan sagtens studere taktiske ting og sager ind af en kant, men vi kan ændre på det vi selv kommer ind til kampen med. Det er nogle af tingene der har givet stor effekt den seneste periode, og det er udgangspunktet igen”, lyder fokusset på disciplin og selvjustits.

Imens Mathias Bitsch var skarpheden selv i udekampen mod Odder, så har der på venstre back til tider manglet den fornødne skarphed. Det er et af de punkter Ole også håber spillerne stepper op på, imens den defensive præstation også bliver et nøglepunkt.

”Der er flere og flere der stempler ind med den kvalitet vi gerne vil komme med kamp efter kamp, så nu håber jeg vores venstre backs også rammer kassen og scorer mål. Kommer det til at virke bedre, så giver det også plads til de andre spillere. I de sidste 2 kampe har vi holdt vores modstandere Randers HH og Odder Håndbold nede under 25 scoringer, og det har vi absolut i sinde at forsøge igen”.