Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

En overlegen sejr i Køge!

IMG_20190126_164706.jpg
26-01-2019

Tredje kamp på en uge ventede lørdag, hvor Skive fH i snevejr rejste til Sjælland med et klart mål: En sikker sejr over Køge Håndbold. Fra start var det en hel anden indstilling drengene lagde for dagen, sammenlignet med opgøret imod Frederikshavn, og allerede efter 5 minutter kom der et vink med en vognstang om dagens udfald.

Atter var Rasmus Kier i topform på fløjen, og med hele 11 scoringer tog han sig igen af topscorertitlen hos de lyseblå.

Nede i målet var der også en god kandidat til at tage fidusbamsen med i sportstasken, for med et langt bedre forsvarsspil blev det også til flere flotte redninger fra Mads Meldgaard, der stort set fik fuld spilletid i Skive-målet. Med en redningsprocent på 53 var der heller ikke grund til andet, selvom Nicklas Graugaard startede de første 10 minutter. I dag vidende om en professionel indsats uden noget overladt til tilfældighederne, netop som ønsket, og det selvom Rasmus Hansen var blevet hjemme med sygdom, og Nikolai Søndergaard ikke så banen i løbet af opgøret.

En pauseføring på 10-17 blev udvidet i løbet af de sidste 30 minutter, og med hele 23-35 udbyggede Skive flere gode statistikker. For det første, blev det til den syvende sejr i træk, men igen var der fin fart i angrebene. 35 scoringer er der mange hold i rækken der vil være yderst tilfredse med, og for sjette gang blev det til +30 mål.

Med den syvende på stribe tager vi nu på torsdag imod HEI Skæring på Vores Hjemmebane. Der er kampstart klokken 20:00, og vi håber mange vil bakke op om det lokale tophold - vi har brug for jer i jagten på top tre!