Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

En svær weekendkamp i Østjylland

26102016BCF_Skive_Ha-ndbold_mod_frederikshavn034.jpg
26-01-2017

Ligesom i sidste uge, så skal lørdagen bruges på håndbold for Skive fH-spillerne og staben omkring. Turen går til Spektrum Odder, og her skal Odder Håndbold anført af 1. divisions syvende mest scorende spiller, Nikolaj Læsø, gerne nedlægges.

”Nikolaj er klart en dygtig spiller. Han skyder godt, samt er meget direkte i sit spil. Jeg synes dog at Odder har mere end Læsø at byde på. Dog er der ingen tvivl om, at kan vi styre deres kontrafase, så bør vi også kunne vinde kampen ”, forklarer Ole Bitsch.

Det omvendte opgør blev på trods af en 6-måls sejr fysisk betonet, så arbejdshandskerne skal absolut frem, hvis det skal blive til point i det østjyske. Blandt andet trak Nicolai Pugholm Skive-holdets hidtil eneste røde kort i sæsonen med hans tredje udvisning efter 48 minutter, men også Læsø fik besked om at gå i bad kort tid efter.

Cheftræner Ole Bitsch ser frem til at måle sit hold på en svær udebane. I 8 opgør er det blevet til 13 ud af 16 mulige point – kun forhindret af et 1-måls nederlag til Team Sydhavsøerne i 2. spillerunde, samt 26-26 imod TMS Ringsted 18/1. Militæretegnelsen ”bastion” er derfor næppe misvisende.

”Vi spiller mange svære kampe igennem sæsonen, men jeg har bemærket Odder har vist sig som et bedre hjemmehold. De vil selvfølgelig gerne fastholde deres fine hjemmebanestatistik, men omvendt har vi stadig noget vi skal jagte. Det har vi klare intentioner om at forfølge. Dett burde ende ud i en rigtig fin håndboldkamp med en masse fart og tempo”, fortæller han således.

Med hensyn til skadessituationen, så er der absolut fremgang at spore. Der er endnu et par spillere der skal testes inden de kommer på banen, men der forventes at være en 3-4 spillere mere til rådighed.

Kampstart er lørdag klokken 15:30 i Spektrum Odder, Parkvej 5, 8300 Odder.