Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Energiniveauet skal matches

Daniel_Guldsmed_krammer.JPG
16-11-2017

Efter to sejre over Stoholm og AJAX København jagter gutterne igen i morgen 2 point. På hjemmebane gæster Jesper Sørensen og resten af Lemvig-Thyborøn Freja Arena, og for ham bliver det sjovt at komme tilbage i den hal, hvor han i tre sæsoner aggerede sidsteskanse inden skiftet til LTH før sæsonstarten.

”Jeg glæder mig rigtig meget til at komme tilbage til Skive og Freja Arena i morgen. Det bliver skønt at hilse på alle de gode mennesker omkring klubben og holdet. Naturligvis bliver det specielt at stå på den anden side, og ikke mindst at gå ind i modstandernes omklædningsrum. Forhåbentlig vil de gode officials hjælpe mig på vej, hvis jeg drejer forkert. Naturligvis vil jeg gerne stikke en kæp i hjulet på de blå for en aften, men derefter holder jeg helt sikkert med SFH igen”, fortæller den folkekære tidligere Skive- og nuværende Lemvigkeeper, Jesper Sørensen, hvis mandskab aktuelt ligger nummer 4 med fem sejre i 9 kampe.

Hos hjemmeholdet er vejer der god vind over Freja Arena, for de seneste opgør har budt på positive oplevelser. Dog ved enhver at Lemvig ikke skal undervurderes, og med 4 sejre i de seneste 5 kampe giver det sig selv. Kan energiniveauet ramme noget tilsvarende det vi så i sidste midtugekamp på Vesterbro, så er der for alvor positivitet at spore.

Lemvig har meldt deres ankomst med en pæn busfuld feststemte vestjyder, så vi håber hjemmepublikummet er klar på at give vokal modstand - ligesom tilfældet var mod Stoholm! 

Køb din billet her