Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Erfaren keeper til Skive fH – og forlængelse med streg

Skive_fh_herrer.jpg
12-06-2014

Erfaren keeper til Skive fH – og forlængelse med streg

 

Skive fH har skrevet en etårig kontrakt med den 30-årige målmand Jesper Sørensen, der senest har spillet for ligaoprykkerne fra HC Midtjylland.

Jesper Sørensen der også for år tilbage spillede et par sæsoner i Stoholm, glæder sig til opgaven.

 

”Mit første valg var helt klart at komme til en ligaklub, det syntes jeg at jeg har potentiale til. Nu blev det ikke sådan, men så er det helt perfekt for mig at komme til Skive fH, der har sammen ambitioner som mig, nemlig at spille med i den absolutte top. Rent logistisk passer det også godt da jeg er bosiddende i Holstebro”

 

”Jeg ved jeg kommer til et hold, der lægger stor vægt på forsvaret, der dækker godt op, og det skulle jo gerne smitte af på min præstation. Klubben får en ærgerrig spiller, der vil mere, og det er også min formodning at klubben vil, siger Jesper Sørensen, der kender flere af sine kommende holdkammerater, men som kun har spillet sammen med Per Ryberg tilbage i Stoholm-tiden.

 

Skive-træner Simon Sørensen er meget tilfreds med den nye keeper, og udtaler:

”Jesper er en god målmand, der har god erfaring fra klubber, som HC Midtjylland, Skanderborg og Odder, hvor han både har fået erfaring i Håndboldligaen og fra toppen af 1.division. Jesper passer godt ind i de tanker vi har for trup sammensætningen, hvor der er mange unge spillere, og en gruppe af rutineret spillere, der alle ønsker at gøre deres bedste for at blive bedre både som individuel spiller og hold. Han har været vant til at indgå i trupper, hvor der er blevet vundet mange kampe, så han kan forhåbentlig også tilføre os noget på den front.

Da målmands positionen er en alt afgørende position, føler vi, at vi i Jesper får en dygtig og rutineret målmand, der i samarbejde med vores gode forsvar, vil hjælpe holdet til at kunne præstere på minimum samme defensive niveau, som har været tilfældet for Skive fH gennem flere år” siger Simon Sørensen.

 

Skive fH har også forlænget med den unge stregspiller Patrick Sanggaard, der kom til klubben fra norsk håndbold for et år siden. Nu får han to år mere i klubben.

Patrick har været i en god udvikling gennem den sidste sæson, hvor han både har været med omkring både 1. og 2. holdet. Han har en god fysik i forhold til hans unge alder og passer godt ind i den måde, vi tænker, vores forsvar skal arbejde. Derudover er Patrick allerede nu en rigtig dygtig kontraspiller. Så jeg håber, der kan komme yderligere et par lag på i hans spil i defensiven samt angrebsmæssigt, så han kan hjælpe med at lukke hullet efter Christoffer Cichosz” fortæller Simon Sørensen.