Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Et nyt år med sorte tal

Nyheder_uden_billede.png
26-09-2018

Efter aftenens generalforsamling vejrer der fortsat positive vinde over Skive fH.

For tredje år i træk kan der berettes om overskud i en af danmarks største håndboldklubber - denne gang på 267.810 kr. kontra sidste års 102.552 kr. - hvilket bringer den samlede egenkapital til DKK 1.242.211.

Generalforsamlingen bød på formands-, direktions-, og ikke mindst ungdomsberetning, der i den forgange sæson blandt andet har deltaget i stævner nationalt og internationalt, og desuden søsat flere sociale arrangementer på tværs af årgange og køn. På elitefronten blev det ikke til den håbede forfremmelse til ligamandskab for 1. division herrer, blandt andet på baggrund af et skidt sæsonudlæg, men andetholdets oprykning til 2. division vidner om breddehåndbold og ungseniormiljø også fremadrettet kan prioriteres højt.

På dameseniorniveau var det sidste sæson lige ved og næsten, og til denne sæson har stærke lokale kræfter i et udvalg søsat et projekt baseret på lokale spillere. Der er forhåbning om at status som serie 1-hold kan munde ud i en oprykning, og på sigt arbejdes hårdt for at opnå divisionsstatus, således de unge piger i klubben igen kan stræbe efter førsteholdsdebut i den blå trøje.

På valg var i år bestyrelsesformand Mogens Garder, samt også bestyrelsesmedlemmerne Peter Bak og Peter Neumann. Alle tre modtog genvalg, og i og med bestyrelsen kan bestå af 5 til 7 medlemmer, da blev Verner Buch ligeledes valgt ind, der også er med i dameseniorudvalget.

Hermed består den nye bestyrelse af Mogens Garder, Palle Christensen, Judith Blach, Peter Bak, Peter Neumann, Jonas Fangel og nytilkomne Verner Buch.

Seriøsiteten omkring den økonomiske tilgang understreges af sorte tal på bundlinjen for tredje år i træk. Vi bruger ikke penge der ikke er realistiske, og dermed sikres fremtiden for breddehåndbolden i klubben. Dette skyldes, at både elite- og ungdomshåndbolden er samlet under samme CVR-nummer.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til bestyrelsesformand Mogens Garder på telefon 40 70 96 32.