Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Et nyt nederlag

Herrer_komprimeret.jpg
06-10-2014

På forhånd var vi handicappet ved at måtte undvære Nickolei Jensen, der var kommet til skade under noget bygningsarbejde, og om det var derfor at angrebsspillet igen svigtede må stå hen i det uvisse.

For det var her at det største problem endnu engang var. I træningskampene op til sæsonen fungerede angrebet fint, men siden har det svigtet flere gange, og det er altså ikke nok at lave 21 mål. I den anden ende forgungerede forsvaret fint, så det er til at finde ud af hvad der skal arbejdes med i de kommende dage.

I dagens kamp i Tønder var vi aldrig foran, fik en skidt start og kom bagud 3-7 midt i halvlegen, inden vi kom op ved stilling 9-9. I anden halvleg kommer vi gen bagud med tre-fire mål, kommer næsten op, nede med en, men til sidst trækker hjememholdet fra. Vore siste tre scoringer var kun kosmetiske, de to sidste sat ind i det sidste minut, og chancen for det ene point havde vi aldrig.

TMT Tønder - Skive fH 22-21 (11-9)

Målscorere TMT: Henrik Storm Pedersen og Ulrik Eggert 6. SfH: Mads Øris Nielsen 7, Patrick Sanggaard 4, Marius Hovde Andersen, Johnny Landber og Sonny Landberg 2, Per Ryberg, Klaus Bundgaard, Dennis Albæk og Andreas Bertelsen 1.

Udvisninger: TMT: 6 x 2 min. SfH: 5 x 2 min.