Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Et sultent bundhold kommer på besøg

Unavngivet.png
02-03-2017

Når Skive fH og SUS Nyborg bliver nævnt i samme sætning, så vil de fleste håndboldinteresserede instinktivt tale om skub, chikane, Andreas Toudahl og Carsten Madsen. For vores side er den historie dog lukket ned, så der gider vi ikke bruge mere krudt. Nu handler det om 40*20 meter og oprykningsdrømme.

Lørdag kommer håndboldholdet fra fynske Nyborg til Skive, og de vil på baggrund af den aktuelle stilling gøre alt for at drille hjemmebanefavoritterne fra Skive. Lige nu er de i overhængende fare for at rykke ud som andensidst med 8 point for 20 kampe. Vi kan snakke om SUS Nyborg fra nu af til nytår, men inderste inde kan det være bedøvende ligegyldigt. Spiller for spiller skal vi være det bedre hold, så kollektivet og indstillingen til tingene skal bane vejen for 2 streger.

”Det er et fint hold, og når de rammer dagen, så synes jeg faktisk de spiller rigtig fin håndbold. Der er mange spillere de kan bringe i spil, men når vi møder hold fra den tungere ende af tabellen, så handler det først og fremmest om vores egen mentale tilgang til tingene. Vi er revanchetørstne efter det første hjemmebanenederlag i 1. division forrige weekend, og det skal emme ud af vores indstilling til opgaven”, fortæller Ole Bitsch.

Mod topholdet Nordsjælland så vi en kulisse der var ligaen værdig, men også et presset bundhold som SUS kan være særdeles giftige. Pointene er meget eftertragtet hos begge mandskaber med to forskellige fortegn, og derfor håber cheftræneren også publikum vil være med til at løfte hjemmeholdet hele vejen.

”Jeg håber at publikum vil hjælpe os tilbage på hesten i Freja Arena, for selvom at vi langt hen af vejen spillede en rigtig fin kamp mod Nordsjælland, så fik vi jo desværre ikke en fuldbyrdet indsats i 60 minutter. Det var en sindssyg fed kamp at stå på bænken, og den intensitet og nerve vi fik udefra håber jeg kommer igen mod SUS Nyborg”.

Det spidser for alvor til i 1. division, og med 5 point ned til Team Sydhavsøerne på 4. pladsen, så er drømmen om knald-eller-fald-kampe til ligaen naturligt begyndt at florere. Så længe Skive-mandskabet selv kan gøre deres ting, så lægger de samtidig maksimalt pres på TMS Ringsted på en aktuel 2. plads 1 point foran.

”Hvert point der tabes kan blive afgørende, men jeg vil hellere sige hvert vunden point bringer os tættere på sæsonmålet om en plads i oprykningsspillet. Vi ligger fint til lige nu, men tingene skal gøres færdig. Der er stadig 12 point at spille om, og vi mangler stadig nogle kampe mod direkte konkurrenter i tabellen. Derfor skal vi levere professionelt for ikke at smide dumme point, hvorfor det kedelige svar altså må blive 1 kamp af gangen”, forklarer Ole Bitsch.