Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Fin sejr over Holstebro

25-08-2016

Efter straffekast fik vi sejren over ligaholdet fra TTH Holstebro, der da torsdag aften var kamp i årets Spar Nord Cup, der foruden Skive fH har deltagelse af syv ligahold.

De to hold gav hinaden en lige kamp, hvor vi var i front det første kvarter, men nogle små dumme fejl mod slutningen af halvlegen, gjorde at TTH Holstebro kunne gå til pausen foran med 14-11. Det blev dog hurtigt udlignet i anden halvleg - ved stillingen 16-16, og siden fulgtes de to hold af, dog hele tiden med TTH i front. Holdet førte 24-22 fire minutter før tid, men vi fik udlignet, og fik chancen i de sidste 25 sekunder, hvor vi spillede syv mod seks. Her overså dommerne et soleklart straffe til Nicolai Nørager, og i stedet havde TTH muligheden for at kaste bolde ned i et tomt mål, men overplacerede skuddet der gik over.

I stedet gik man til straffekast, og her scorede vi på fire af fem kast, mens TTH brændte to af fire, så det var unødvendigt at afvikle deres sidste kast.

I målet stod Mads Meldgaard en glimrende kamp, og også de unge Nicolai Nørager og Mathias Bitsch skal roses.. Men i det hele taget er det bredden der skal fremhæves hvor, faktisk alle bød ind. Vi var uden de skadede Michael Pedersen, Nikolaj Søndergaard, Jesper Sørensen og Jacob Weinreich, der alle døjer med små skader.

TTH Holstebro - Skive fH 26-28 efter straffe. Ordinær kamp 24-24 (14-11).