Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Flot afslutning af ungdomsholdene

Skive_fH_logo_600_600.png
17-04-2018

Sæsonafslutningen er indtruffet for de fleste ungdomshold, men nogen har dog haft travlt med at holde træningen ved lige.

Det er med stor glæde Skive fH Ungdom kan se tilbage på de Jyske Mesterskaber i håndbold rundt om i landsdelen. Hele 4 hold havde grundet deres placeringer i forårets turneringer fundet vej igennem nåleøjet, og det endte også meget fint.

Vores U-18 piger var meget tæt på at vinde Hancock Cup, men ved de jyske mesterskaber i DGI-Huset, Vejle var der ikke tvivl om udfaldet. I semifinalen blev hjemmeholdet Vejle Håndbold Klub besejret med 18-27, og ligeledes i finalen vandt det stærke Skive-hold med hele 30-16 over Brabrand IF. Derfor kunne de fortjent fejre de jyske mesterskaber for 2. division efterfølgende.

For U16-drenge 2. division havde 6 klubber fundet vej til slutspillet i Esbjerg, og her skulle AGF-Viby 2 og Vejle Håndbold Klub ej heller blive den store udfordring i Skive fH’s 3-holds pulje. Det betød mandskabet klokken 17:00 søndag spillede finalekamp mod UH Esbjerg, og trods ihærdig fight, så blev det til et snævert nederlag på 23-25. En fornem andenplads er dog også værd at tage med.

Hos U16-pigeholdet i 2. division sejrede Skive fH sikkert i de 2 kampe mod Strandby/Elling IF og Billund IF, hvilket medførte de endte i finalekampen mod Team Haderslev-Vojens. Et 2-måls nederlag på 15-17 betød naturligt spillerne var skuffede, men set i bagspejlet lå en række forrygende præstationer i Juelsminde søndag. Stort tillykke med en flot andenplads.

Også i AA slutspillet for U12-drenge var Skive repræsenteret, men desværre blev den moralske finale mod hjemmeholdet HF Mors / Nordmors allerede spillet i det indledende gruppespil hos 3-holdspuljen. En sejr over Dybbøl betød dog de endte som 2’er lige bagved det senere mesterhold, som i finalen slog Team Favrskov Håndbold.

U10 gutterne fra Skive fH's Egeris-hold ryddede mildest talt bordet til det uofficielle jyske mesterskab i Silkeborg forrige weekend, så de fortjener naturligvis også stor anerkendelse.

Vi ønsker alle spillere og trænere stort tillykke med de fine resultater.