Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Flot fight gav de vigtige point

Mads_Oeris_Nielsen.jpg
22-02-2016

På forhånd var det klart at der skulle komme point ud af mandagens TV-kamp, og efter en flot fight lykkedes det at tage dem begge. Det var ellers gæsterne fra SønderjyskE der kom bedst fra start og de førte 6-3 og 8-4 midtvejs i første halvleg. Her stemplede Andreas Toudahl ind, og med bl.a.tre hurtige mål fra ham var vi lige ved stillingen 11-11. Også ved pausen stod de to hold lige - 15-15.

I anden halvleg kom vi bedst fra start og førte hurtigt 19-16, inden SønderjyskE svarede igen og kom foran 21-20. Siden fulgtes de to hold ad til 25-25. hvor vi med tre hurtige mål reelt afgjorde kampen, med tre minutter igen.

Stærkest i billedet stod Mads Øris Nielsen med 9 mål, men også Andreas Toudahl udmærkede sig, og glædeligt at de to profiler efter mange skader i sæsonen, nærmer sig topformen. Det bliver der brug for i de næste kampe.

Det var mere fight end poleret håndboldspil, og sådan bliver det nok i de sidste fem kampe, hvoraf de tre er på hjemmebane - den første allerede onsdag i næste uge, hvor Aalborg Håndbold kommer på besøg.

 

Skive fH - SønderjyskE  29-27 (15-15)

Målscorere SfH: Mads Øris Nielsen 9, Andreas Toudahl 6 (2), Michael Pedersen 4 (2), Per Ryberg 3, Dennis Albæk og Nickolei Jensen 2, Sonny Landberg, Søren Trads og Daniel Guldsmed 1. SE: Jonas Samuelsson 7 (4), Gøran Sørheim 4.

Udvisninger: SfH: 4 x 2 min.  SE: 6 x 2 min.

Tilskuere: 682.