Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Første kamp mod gamle kammerater

Unavngivet.png
Joshua Krohn Grace (tv.) og Lasse Rask (th.) glæder sig til at komme i gang for alvor. Foto: Gert Laursen
04-09-2018

Opstartsprogrammet har været fyldt med en del aktiviteter de seneste måneder, og endelig er vi nået ind i ugen med point på spil. Sæsonstarten er altid speciel, og for to spillere er der endnu mere end officiel debut i trøjen på brættet, når Skive fH på lørdag klokken 14:00 tager imod Frederikshavn FI.

Nordjyderne gæster Vores Hjemmebane, og det er et mandskab der har bidt sig fast i rækken de seneste to sæsoner. I foråret reddede holdet sig fra nedrykningen med en samlet sejr over det sjællandske 2. divisionsmandskab fra IF Stadion, og der er ingen tvivl om mandskabet på sine gode dage kan drille de fleste konkurrenter i rækken. Betvivler man det, kan man blot tænke tilbage på sidst vi mødte FFI. 20. januar spillede vi i Frederikshavn, hvor Patrick Sanggaard med et vanvittigt missil midtvejs fra modstanderens banehalvdel sikrede 2 point og en sejr på 25-26 i absolut sidste sekund.

”Jeg glæder mig til min officielle debut i Skive. Efter jeg så sæsonprogrammet, har jeg tænkt meget på netop den kamp. FFI har udviklet holdet en del over de seneste år - både på den sportslige og taktiske del. Det er en sammentømret trup med gaspedalen i bund, og det kan sammen med deres vilje til at slås for sidemanden blive deres kendetegn, samt ikke mindst hente vigtige point”, fortæller Lasse Rask, der forud for denne sæson skiftede fra netop lørdagens modstander til Skive fH.

Et skifte højre back Joshua Krohn Grace også lavede samtidig, og han erkender det specielle ved at indlede mod netop nordjyderne.

”Jeg glæder mig naturligvis til at møde mine tidligere holdkammerater, og kendskabet imellem er bare med til mere lir omkring kampen. Jeg plejede at have nogle gode infights med Christian Lykke til vores træninger, så det tænker jeg også kan blive sjovt for hver vores klub. En Casper Holmen i deres bagkæde skal vi være godt forberedt på, for han styrer kombinationerne meget. Derudover er der naturligvis Sebastian Kanstrup på fløjen, samt Sebastian Andersen som hugger i bagkæden”, lyder det fra ”Josh”, der sammen med Lasse fortsat pendler fra Nordjylland til Skive til træninger og kampe.

I truppen har der været stor fokus på at tilgå opgaven meget seriøst. En god start på sæsonen er hvad samtlige 14 mandskaber jagter, af den ene eller anden årsag, så vil man begå sig i den bedre halvdel, er det nu fundamentet skal støbes. Lasse Rask har en god mavefornemmelse, men opfordrer til koncentration fra første til sidste minut.

”Jeg har oplevet en meget professionel tilgang til opstarten, og der er et rigtig godt setup omkring holdet. Vi er mange nye spillere, men vi har fundet hinanden hurtigt igennem træningslejre, sociale aktiviteter og timer i hallen. FFI er et hold vi skal slå i jagten på vores mål, men det kræver en målrettet tilgang til mange dele i kampen”, afslutter Lasse Rask således.

Har du ikke købt din billet, kan du her springe direkte til billetsalget.