Officiel hjemmeside for SKIVE FORENEDE HÅNDBOLDKLUBBER

Forlængelse med Marius

herre11.jpg
14-03-2014

Skive fH forlænger med Marius Hovde Andersen

Marius Hovde Andersen kom til klubben for to sæsoner siden, og har hele tiden været en vigtig og dygtig højre back for klubben. Marius er bosat i Holstebro hvor han læser til fysioterapeut, og har formået på bedste måde at kombinere studier med håndbold på eliteplan. Marius er færdig med sit studie til januar, og det har passet både ham og os at forlænge aftalen med et år.

Marius er ikke en af de mest frembusende typer, men med hans afdæmpede adfærd har han nydt stor respekt både i klubben, og blandt hans holdkammerater.

Træner Simon Sørensen er selvfølgelig glad for forlængelser, og udtaler:

Jeg er rigtig glad for, at det er lykkes at forlænge med Marius. Han er en vigtig brik for at kunne bevare kontinuitet på holdet. Derudover er Marius en af de rutinerede spillere i truppen og en rigtig dygtig spiller, som jeg synes har rykket sit spil både defensivt og offensivt henover de sidste to sæsoner i Skive fH. På hans bedste dage spiller han på meget højt niveau, og viser evner på både skud og i mand-mand spillet. Med forlængelsen har vi nu mulighed for, at arbejde videre med den stamme, der har spillet meget i den her sæson, hvilket forhåbentlig vil hjælpe os til at finde mere stabilitet i spillet, hvilket jeg også tror/håber Marius kommer til at nyde godt af i sit spil.

Marius Hovde Andersen udtaler:

Jeg syntes vi som hold er inde i en spændende udvikling, og det vil jeg også gerne være en del af næste år. Der er et rigtigt godt træningsmiljø i klubben, og jeg er meget motiveret for at fortsætte et år mere. Jeg er meget glad for at træne under Simon Sørensen, der jo er en ung træner men alligevel gør det meget flot. Han formår at få det bedste ud af alle spillerne, og det at vi kan beholde en stamme og arbejde gennem længere tid, tror jeg vil betyde meget for os som hold, siger Marius Hovde Andersen.